G14 (09) sesongen oppsummert ⚽🤩

Postet av Ullern Fotball den 31. Okt 2023

Da har vi lagt bak oss en minnerik og morsom sesong med seriespill, Riga Cup, Stoppen Cup, Flint Cup, Dana Cup og noen turer til Sverige. Noen nedturer, men flest oppturer. Det vi trenene gleder oss mest over er det sosiale miljøet spillerne har skapt. Det har blitt en stor gjeng, på tvers av skoletilhørighet og ferdighetsnivå, som har blitt veldig glad i idretten sin. De trener mye, de trener bra og spillerne mollkoser seg både sportslig og sosialt på Ullern - både innenfor og utenfor de hvite strekene på fotballbanen. Det totale trenngsoppmøtet for kullet i år er 88%. Det sier kanskje ikke leseren allverden, men det er unormalt høyt og veldig gledelig at så mange vil bruke så mye tid på fotballen.

SPORTSLIG

G14 sesongen har sine fordeler hvor vi har hatt muligheten til å prioritere utvikling i veldig stor grad - uten å ta altfor mye hensyn til resultatene. Det eneste vi måtte unngå var nedrykk for lagene våre. Det skjønte vi allerede tidlig i vår at vi kom til å klare med god margin. Ergo har vi prioritert at mange skal få testet seg mot vanskeligere motstand enn normalt. For lag 1 har det innebært at vi har spilt mange treningskamper mot lag som spiller Nasjonal Liga (nivået over Oslo Fotballkrets 1. div). De har møtt lag som Stabæk, Vålerenga, Fredrikstad, Odd, AIK, IFK Gøteborg, Brann med flere. I seriespillet har vi latt mange spillere få teste seg et nivå høyere enn de kanskje var klar for, og for de aller fleste har det gått bra og vært både inspirerende og motiverende. 

Antall spillere som har bidratt på de ulike kamparenaene:

1. Div    21

2. Div    31

3. Div    29

5. Div    24


Lag 4 - G14 5. divisjon - seriemestre og opprykk!

Denne gjengen har hatt enorm fremgang denne sesongen. De har hatt enorm fremgang som et resultat at de helt åpenbart har trent mer og bedre enn motstanderene sine. Lag som vi trøblet mot i G13 sesongen på samme nivå ble passert og parkert i år. 24 forskjellige spillere på kullet bidro til seier i 5. div i år. En enda mer relevant målestokk er å se hvordan tilsvarende store klubber/kull presterte med tilsvarende lag:

5. Div        Poengsnitt per kamp

Ullern 4        2,43

ØHIL 4        1,00

KFUM 4        0,57

Heming 4        0,21

Trener OC fortjener en solide applaus for jobben som er gjort med denne gjengen. Tabell: Ullern G14-4 - Tabellfotball.no


Lag 3 - G14 3. divisjon - Oslos beste 3. lag!Flott sesong for denne gjengen også, fin 2. plass i serien og beste 3. lag i Oslo. 29 forskjellige spillere på kullet bidro til sølvmedalje i 3. div i år. Well done Nicklas Lohk.

3. Div        Poengsnitt per kamp

Ullern 3       2,00

Oppsal 3     1,31

ØHIL 3        1,31

Heming 3   1,19

Tabell: Ullern G14-3 - Tabellfotball.no


Lag 2 - G14 2. divisjon - Oslos beste 2. lag!Finfin 4. plass i 2. div for denne gjengen. Treneren har vært spesielt imponert over evnen og viljen til å takle motgang. Snudde veldig mange kamper hvor de lå under først, og fikk også veldig godt utbytte av kampene mot de bedre lagene i divisjonen med å alltid gjøre sitt beste. Hele 31 forskjellige spillere på kullet bidro på vårt 2. div lag denne sesongen.

2. Div         Poengsnitt per kamp

Ullern 2           1,77

Oppsal 2         1,32

Nordstrand 2  1,14

Heming2         1,05

Lyn2                0,86

Tabell: Ullern G14-2 - Tabellfotball.no


Lag 1 - G14 1. divisjon - 51! kamper i årLag 1 fikk spilt hele 51 kamper i år, mange mot veldig gode motstandere i Nasjonal Liga. Det kan nok hende at trenerne hadde tatt litt for mye Møllers tran - for det kostet nok litt for mye, spesielt på slutten av sesongen. Men som sagt innledningsvis så prioriterte vi vanskelig matching foran resultater og poeng i serien og vil få utbytte for det i G15 sesongen der resultatene har vesentlig mer betydning for fremtidig kamparena (ref G16 IK). Verdt å nevne også at 9 av spillerne jevnlig har hospitert opp med G15, G16 og G19. Helt på tampen av sesongen fikk også Gustav Stachowski, sin seniordebut i Norsk Tipping ligaen som første 09'er! Tabell: Ullern G14-1 - Tabellfotball.no

Helt til slutt, takk til alle supportere, lagledere, soskom, cupkom og foreldre for støtte og tilrettelegging for både spillere og trenere i 2023 sesongen. Vi håper på tilsvarende engasjement i G15 sesongen!

Mvh,

Mads

Kullansvarlig


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.