G15: Kretsmester og interkrets 2024!

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2023


Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Denne gjengen hadde satt en gruppeintensjon før sesongen, som alle skulle bidra til: kvalifisere til interkrets 2024. 12 måneder senere kan guttene på G15 klype seg litt i armen og se tilbake til både måloppnåelse og kretsmesterskap!
 

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, nummer, Parallell

Automatisk generert beskrivelse

Med en målforskjell på +41, og laget med mest 3-poengere, holdte Ullern seg over tøffe motstandere som Skeid og Hasle-Løren. Uavhengig av troppsammensetning og spilletid, har hele gruppa på 28 gutter bidratt til disse resultatene. Toppskårer ble Lehart Mehaj som kom til klubben rett før sesongstart, mens William Eikheim var like bak. Klart det blir mange målskårere med nesten 4 mål i gjennomsnitt per kamp. 

God start

Det var kanskje mest oss trenere som hadde vært innom fjorårets tabell gjentatte ganger, men vi hadde noen motstandere vi på forhånd så på som tøffe. Hasle-Løren og Asker var tippet høyt på tabellen, og begge kampene ble før sommeren uten poeng. Samtidig bet vi oss merke i Skeid og Grorud som tøffe motstandere, selv om begge hadde rykket opp fra G14 2. div. Begge nevnte hadde vi tapt mot på vinteren, men i sesongen kunne vi vise til 6 av 6 mot Skeid og Grorud før sommer-pausen. Bækkelaget hadde vi også tapt 1-5 mot midt på vinteren, men også Bækkelaget fikk oppleve progresjonen vår, og måtte dra hjem med et 6-1-tap i sekken. Progresjonen var til å ta og føle på, og Ullern G15 sitt lag i 1. divisjon kunne seile inn til sommerferie på en knallsterk 2. plass. 

«Helt grusomme å spille mot»

Motstanderne i år har vært varierende, men våre intensjoner i angrep og forsvar har vært de samme. Vi ønsket å være så direkte som fornuftig, med mest mulig ball. Uoppfordret tilbakemeldinger fra trenere på andre lag har vært at vi har vært helt grusomme å angripe mot. Noe som tyder på at vi har lyktes med å vinne ballen tidlig, og selvfølgelig nærme målet vi skal skåre på. Det har blitt lagt ned utallige meter av guttene, og da gjør det ekstra godt når belønningen ble såpass stor. 

Fantastisk miljø

Fotball skal være gøy, og denne gjengen har imponert meg fra dag 1. Da jeg var så heldig å bli hovedtrener for alle på TG1, kom jeg til en gjeng med mange smil om munnen som trener godt og tar alle godt imot. Det har gitt et fantastisk miljø som tar gjør at alle tilskudd til gruppa føler seg velkommen! Det er likevel ikke å skyve under en stol at alderen 14-16 byr på utfordringer, men sammen har vi klart å gjøre gruppa knallsterk i motgang og medgang. Med gruppeintensjonen som tidligere ble nevnt, har vi også klart å gjøre det enklere å skille mellom bidrag, uhell og problem. Da blir det takhøyde for enkle feil som alle gjør, men også enklere å vite hva som faktisk øker sjansen for måloppnåelse. Eksempelvis vil gode vennskap og gode relasjoner til alle være et stort og godt bidrag.


Et bilde som inneholder utendørs, gress, person, konstruksjon

Automatisk generert beskrivelse

Sammen har vi vært grusomme å spille mot, men fantastiske å spille med. 

 

Godt samarbeid med trenere over og under

I Ullern skal alle ha mulighet til å bli så god som ønsket. Derfor har det vært med en del fra G14-laget vårt som har vært et godt bidrag til gruppa. Samtidig har 08-spillere som er med grupper over fått spille med oss og bidratt godt til gode resultater. Dette har vært avgjørende for å oppnå vår gruppeintensjon, og gir oss en god pekepinne på en fotballklubb med kompetente trenere og godt miljø. Lite skader har det også vært i år, noe som er både krevende å unngå, men samtidig viktig å sikte mot. Det har vi klart, uavhengig av alder, noe som bidrar til ekstra fotballglede!

Planer for 2024 legges 

Nå er det bare å glede seg til gode opplevelser i 2024. Treningskamper planlegges, og allerede er Vålerenga, KFUM og Sarpsborg 08 klare gjennom vinteren. Flere kommer, og det er gledelig! Nå har guttene fri i 14 dager, før det braker løs med treninger på en utfordrende tid av året. Utfordringer har vi hatt i 2023, og vi er klare til å ta de imot også som G16. Med G19 klare for 1. divisjon og interkrets B, har guttene flere stiger å klatre på. Det er veldig kjekt for de som trenger og ønsker mer utfordring i 2024. 

Dennis Berg Smalsundmo, hovedtrener G16 2024

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.