MSC: Seriegull i 8.divisjon for kompisgjengen

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2023

Før sesongen 2023 var vårt MSC på vei til å bli trukket, før en kompisgjeng bestående av en kjerne fra 1997-2001 kullet vårt bestemte seg for å vekke laget til live og begynne klatringen i divisjonssystemet. Tallenes tale er klare etter første sesong i 8.divisjon. 13-1-2, 78 scoret, 27 innslupne, og en soleklar 1.plass! 

Mange klubbmiljøer og karrierer avsluttes ofte når en entrer seniorfotballen, men som en del av vår klubbvisjon, henger det høyt å gi spillere et tilbud og et miljø å være i, også etter endt fotballsatsing og eventuelt utdanningsløp et annet sted. Dagens MSC-tropp består av 35 aktive spillere, hvor 95 prosent har en tidligere tilhørighet til klubben. Det skaper et miljø der mange har like referanser i fotballutdanningen og det sosiale miljøet, noe som gjør det enklere å sammensveise en gjeng i forskjellige aldre. 

Pådriverne i form av lagledere og trenere for dette laget var Muslim Razzaq (f. 1998, lagleder), Theo Pencic (f. 1997, kaptein og trener), og Ingebrigt Skollerud (f. 1998, laguttaksansvarlig). Utover i sesongen ble enda én mann med i dette apparatet, og etter hvert som både sosialkomité, botsjef, SoMe-ansvarlig, og kampleder. Andreas Steen-Mevold (f. 1997), som vi har tatt en prat med. 

Hva motiverer deg til å ha den rollen du har tatt på deg? 

Min motivasjon for å ta på meg rollen «altmuligmann» er vel først og fremst for å kunne bidra på alle måter. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er den mest talentfulle fotballspilleren på laget og ville derfor finne andre måter jeg også kunne bidra på 😁. Er derfor veldig gøy å kunne ta på seg rollen som SoMe-ansvarlig, event-ansvarlig, bot ansvarlig, trener når nødvendig og Ullern sin treigeste back 🤝 .

Hvordan vil du beskrive sesongen 2023? 

- Sesongen har vært veldig bra! Vi gikk ut i 100 i første seriekamp og har holdt det gående. Vi har skapt et veldig hyggelig miljø og en solid gruppe. Målet var først og fremst å rykke opp/vinne serien og det har vi greid på første forsøk.

Hvordan ser du for deg neste sesong med laget? 

- Jeg har full tro på back to back gull med dette laget. Vi har utrolig mye kvalitet og en gjeng som stadig blir bedre og bedre kjent. Vi har så klart ting vi kan forbedre oss på, men klarer vi å komme oss over G9 nivå på defensive dødballer, har vi gjort mye. Personlig mål for neste sesong er å holde 90 minutter (mot sisteplass).

Kommentar fra kaptein Theo:

Det å spille på Ullern C i år har vært en sann fornøyelse fra start til slutt. Vi har klart å samle en gjeng med for det meste Ullerngutter, i forskjellige aldersgrupper på et lag som har hatt et mål om å jobbe seg oppover i divisjonssystemet, samtidig som å ha det moro med fotballen - og det har vi fått til på utmerket vis. Denne sesongen har for det meste inneholdt kun oppturer, men med mange tøffe kamper (for 8.div å være). Det at vi i siste seriekamp klarte å sikre seriegullet og opprykk, var en enorm opplevelse for gutta, hvor mange fikk kjent på en følelse de ikke har hatt på en god stund, og for noen - kanskje aldri hatt før. Mange på laget har spilt på et høyt nivå tidligere, så det at vi er såpass gode, men i tillegg har det gøy, er jo bare den beste kombinasjonen du kan be om! Veien videre er krystallklar: vi skal videre opp. Vi går for gull og opprykk til 6.div på første forsøk. Vi har også et mål om å nå langt i OBOS Cup. Men absolutt ikke glemme at vi gjør det her for å samholdet, og for klubben vi alle elsker så høyt!


De sportslige ambisjonene er det dermed ingen ting å si på, og til neste sesong jobber gjengen mot et nytt opprykk. I mellomtiden skal det trenes og jobbes med å styrke samholdet enda mer inn mot 7.divisjon. Reisen kan du følge på lagets Twitter konto, @UllernEliteSr3! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.