Rudi klar for 2024 med G19

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2023

Det gjenstår fortsatt litt av årets sesong, men planer for 2024 er for lengst begynt på og med hovedtrener allerede på plass så sørger det for stabilitet i det viktige bindeleddet mellom aldersbestemt fotball og vår seniorgruppe. Hovedtrener Johan Egil Rudi har signert for 2024 og gleder seg til ny sesong. 

Vi har i Ullern Fotball etablert en enormt solid og stabil ungdomsavdeling som hele tiden gjør at det kommer opp spillere som både fortjener og trenger en G19 gruppe som holder en høy sportslig standard med en kultur der det er forventet at en er på jakt etter å bli litt bedre hver dag. For å ta steget inn i senior toppfotballen er ikke bare bare og skal en klare det så må en omgi seg av mennesker som drar i samme retningen. Etter et par år utenfor juniormanesjen hadde jeg mine egne ideer om hvordan skape et godt utviklingsmiljø og det har vært veldig moro å teste ut de gjennom årets sesong der stadig flere har tatt steget opp til både PostNord ligaen og ikke minst i Norsk Tipping ligaen med rekruttlaget. Det er ingen tvil om at vi skal legge til rette for at folk både kan nå nivået til vårt A lag så fort som mulig, samtidig som vi må vite at det kan ta lengre tid for andre. Det skal være mulig å gro både fort og sakte i vårt junioropplegg så sant en hele tiden er på jakt etter å forbedre seg litt hele tiden. Jeg gleder meg til å bygge videre på det vi har fått til i år også i 2024. 


Sportslig leder Magne Aarvik fornøyd med å ha en viktig brikke tidlig på plass

Vi har gleden av å bekrefte Johan Egil Rudi som vår G19-trener også i 2023!

Rudi er helt instrumental for å videreutvikle det strålende miljøet og den like gode treningskulturen vi er stolte over på vårt G19-lag. Alle ungdomsspillere i klubben kjenner Rudi godt, og vet hva som venter dem hvis de tar steget opp i juniorstallen vår. Det gir forutsigbarhet, trygghet og et godt grunnlag for at flere skal ta de enda videre stegene opp i MSA.

Ønsker du å prøvespille for Ullern sin G19 gruppe? 

Ta kontakt med hovedtrener på: 

Tlf/SMS: 918 57 577

E-post: joherudi@hotmail.com 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.