Abdel-Hedi Ali gir seg i Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2023

Abdel-Hedi Ali og klubben er blitt enige om å terminere kontrakten som i utgangspunktet skulle vare ut året. 
Mangel på spilletid gjør at jeg ønsker å søke lykken et annet sted, sier Hedi. Abdel-Hedi Ali har vært i to perioder i Ullern. Den førsteperioden var i 2016 og 2017 hvor det totalt ble 10 kamper på A-laget. Så kom han tilbake igjen under Didrik Bjellas ledelse i 2022 hvor han fikk 16 kamper og var en sterk bidragsyter til den finfine 9.plassen i debutsesongen i PostNord. 
Men med bare 4 kamper denne sesongen så ønsker han nå å søke nye utfordringer. 
Jeg tenkte det var best å søke nye muligheter nå. Det har blitt veldig lite spilletid og jeg føler jeg ikke har fått sjansen til å spille meg inn på laget etter at jeg var ute med skade. Etter flere samtaler med trener så var jeg alltid nære på å få starte kamper, men ble ikke valgt til slutt. Ullern er også kjent for å få opp unge spillere, så det at de har kommet foran meg i køen har jeg fullstendig forståelse for. 
Så skal jeg også flytte til Romerike, så for å få ting til å rundt med familie og jobb i tillegg, så håper jeg å finne en klubb i nærheten. 
Det er vemodig å gi seg nå, Ullern har veldig mange bra folk som jobber i og for klubben som alle vil det beste for klubben. En jeg spesielt vil trekke frem av alle disse herlige menneskene er Herr Strømme. Han møter alltid opp med godt humør og bredt smil. Han har vært veldig viktig for meg og hele spillergruppa. 
Også er spillergruppa også en meget fin gjeng og god ikke minst god kvalitet. Det blir spennende å se feks hvor langt Brage kan komme også blir jeg å savne de tørre kommentarene til Nava (Henrik Navarsete red.anm)
Jeg vil dermed takke for meg og ønske alle sammen lykke til videre, avslutter Hedi. 

Vi i klubben ønsker også å rette en stor takk til Hedi sitt bidrag i klubben og ønsker han masse lykke til videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.