Fitim Azemi klar for Ullern

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2023

 Den tidligere Stabæk-spissen har de siste ukene vært tilstede på nær sagt samtlige av Ullerns A-lags økter. Nå har han skrevet under på en kontrakt ut sesongen etter å ha vært på klubbjakt siden nyttår. 

 Trolig den beste signeringen vi kunne gjort

Hovedtrener Anders Lübeck er meget fornøyd med å få sin tidligere lagkamerat ombord på Ullern skuta i høstsesongen.

Fitim tikker av samtlige bokser for det vi har sett etter, og vel så det. Han kommer inn med erfaring, profesjonalitet og spisskompetanse på området vi føler størst behov for å forsterke. I og rundt motstanderens boks. I vår situasjon er det nok den absolutt beste signeringen vi kunne gjort, forteller Lübeck. 

De to spilte flere år sammen i Follo før Azemi ble eliteseriespiller og i ettertid har fått med seg nesten 200 kamper på de to øverste nivåene for klubber som Bodø/Glimt, VIF, Tromsø og nå sist Stabæk. Han har også et utenlandsopphold i Israel på CV-en.

Nå blir det PostNord-ligaen og Ullern for 31-åringen, foreløpig kun ut sesongen. 

Kan spille på toppnivå i mange år til 

Ifølge Lübeck skal det mye til å klare å holde spissen i Ullern utover 2023.

Jeg blir sjokkert om Fitim blir værende på dette nivået lenge. Selvom han ikke er noen unggutt lenger, har han en fysikk som gjør at fint kan spille på toppnivå i mange år til. Han har sett meget bra ut på treningene, og jeg er glad det ikke har vært speidere fra OBOS-ligaen og Eliteserien tilstede her de siste ukene, forteller Lübeck om sin nyeste signering. 

Hovedpersonen selv gleder seg først og fremst til å spille fotballkamper igjen, men også til å bidra utenfor banen.

 Jeg gleder meg sykt til å spille kamper igjen etter en lang periode med trening på egenhånd. Det har kjentes bra ut på øktene og jeg føler meg i veldig bra form, forteller Azemi.

Skal bidra på flere områder

 På spørsmål om hvorfor valget falt på Ullern, er det flere ting som påvirket. 

Jeg har blitt veldig godt tatt imot av alle i klubben siden første trening. I tillegg kjenner jeg Lübeck godt og synes det virker som det er mye positivitet og optimisme her rundt forsøket på å redde plassen. Det er noe som trigger meg og som jeg har lyst til å være en del av. I tillegg har Ullern lagt til rette for at jeg kan begynne å bygge meg opp en trenerkarriere, noe som også er viktig for meg, forteller nysigneringen.

Azemi blir i tillegg til å være spiller en del av trenerteamet med ulike roller både på og utenfor treningsfeltet i treningshverdagen. Tanken er også at han skal dele av sine erfaringer og være en ressursperson for de yngre spillerne i klubben. 

Azemi har tidligere vært trener for G15.laget til Follo sammen med nåværende Ham-Kam-assistent, Tom Dent.


Sportssjef Magne Aarvik er trygg på at det er en sterk bidragsyter til hele klubben som kommer inn dørene.

Vi har fått veldig gode referanser på Fitim fra klubbene han har vært i og har sett på de få ukene han har vært her at han besitter både lederegenskaper og referanser fra toppfotballen vi kan dra nytte av på flere områder. Med det sterke trenermiljøet vi har i klubben lukter dette en god match ettersom han har ambisjoner om å gå trenerveien, forteller Aarvik.Vi ønsker Fitim Azemi hjertelig velkommen til Ullern og gleder oss til å se han i aksjon allerede førstkommende søndag når Bærum kommer til Ullern Kunstgress kl 14


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.