VV: Leart
HV: Erik
S: Eikheim

Benk: Fjellmann, Sandro, Ludde, Matteo.

Kampen starter ved at Leart scorer i de 4. minutt. Dette gjør at vi får kontroll på kampen og har ballen nesten hele tiden. Når Fornebu startet fra femmeter, var vi flinke til å presse og vant nesten alltid ballen. Eneste måten Fornebu klarte å komme seg forbi oss var å slå lengre med midtstopperne sine. Eikheim scoret sitt førte mål i det 24 minutt. Resten av førte omgang har Fornebu nesten ikke ballen over vår halvdel og vi får mange sjanser. Blant annet et skudd i stolpen.

I andre omgang har Fornebu gjort noen bytter i pausen, blant annet flyttet en av midtstopperne sine opp på høyrevingen. Han bruker farten og styrken sin til å få ballen i mål i det 50. minutt. Ludde, Fjellmann og Sandro byttes inn på banen og gjør at vi oftere får brukt høyre siden til å komme til sjanser. Eikheim scorer sitt andre mål i det 67. minutt og gjør at ledelsen blir øker til 3-1. Matteo byttes inn for Eikheim noen minutter senere. Fornebu bruken den nye høyrevingen sin til å score sitt andre mål i det 72. minutt.

Fjellmann scorer og øker ledelsen til 4-2 i det 78. minutt. Dette blir det siste målet for kampen og Ullern vinner 4-2. Ullern styrer kampen og ballen mesteparten av kampen. Oppsummert hadde Fornebu en ujevn bakre linje og gjorde at vi kunne utfordre motstanderen i bakrom. I siste tredjedel av banen kunne vi brukt færre touch og beholdt ballen til en større sjanse oppsto. Enklere valg var også noe vi kunne tenkt mer på fordi da kan vi beholde ballen og komme til større sjanser.