Totaldominans og 3 poeng for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 7. Mai 2023

I strålende vårvær på CC Vest Arena fikk publikum se et heltent hjemmelag som rett og slett smadret Skedsmo i 5.serierunde i Norsk-Tipping ligaen avdeling 1.

ARKIVFOTO: Mads Bådsvik. Foto: Merethe Fosby

Strålende angrepsspill
Ullern 2 har i likhet med førstelaget slitt litt med å score mål tidligere i sesongen, men mot Skedsmo skulle det virkelig løsne for rekruttene.
Mads Bådsvik var i virkelig i det lekne hjørnet og var en konstant trussel på høyresiden. Først kombinerer han fint med Edonis Mulaj og legger inn til Bendik Foss Evensen som setter ballen i stolpen. Ikke mange minutter etterpå så spiller han en nydelig vegg med nevnte Foss Evensen som sender han alene med keeper. Bådsvik gjør ingen feil og sender Ullern i ledelsen etter et praktfullt angrep.

Skedsmo hadde mulighet til å utligne etter en feil bak i Ullern forsvaret, men alene med keeper så varter Jesper Nesbakk Wold opp med en strålende redning.
I en periode hvor Skedsmo mer og mer begynte å jobbe seg inn i kampen så straffer Ullern 2 de knallhardt. Dreni Ademaj bryter en ball og sender den videre til Bendik Foss Evensen som igjen finner Mads Bådsvik som kommer i hundre på utsiden av han. Han stormer helt inn i feltet og setter ballen nydelig i det lengste hjørnet, igjen en vanvittig fin prestasjon av Bådsvik.

Lagene går til pause med en velfortjent ledelse og 3 poeng i sikte!

Solid gjennomføring
Ullern 2 fortsetter etter pause med å dominere banespillet og frispiller seg lett gang på gang mot et Skedsmo lag som mer eller mindre aldri helt klarer å få tak på kampen.
Og når hjemmelaget gjør feil så stor sisteskansen Jesper Nesbakk Wold og ordner opp. Skedsmo får en skummel mulighet når et tilbakespill er i det svakeste laget, men Wold er ute og takler på ballen og redder i tillegg returen med beina på ca 20 meter.

Ullern 2 kontrollerer som sagt kampen veldig greit og etter 69 minutter punkterer hjemmelaget mer eller mindre kampen. Bendik Foss Evensen som er mest kjent for å score mål, men i dag så kunne han titulere seg selv som assistkongen når han leverer sin tredje assist for dagen. Han finner Bay-Larsen på løp og han hamrer ballen kontant ned i lengste hjørnet og dermed 3-0.

Men hjemmelaget var ikke helt ferdige. Dreni Ademaj stiller seg opp for å ta frispark fra drøye 20 meter. Frisparket curler han i korthjørnet og kroner dermed en meget god kamp for spilleren som har slitt litt i sesongåpningen med både skade, sykdom og suspensjon. Men nå virker han virkelig å nærme seg toppformen igjen.

Kampfakta:
Ullern 2-Skedsmo
Mål: Bådsvik 14.min (Foss Evensen), 28.min (Foss Evensen), Bay-Larsen 69.min (Foss Evensen), Ademaj 78.min.
Gule kort: Dietrichson, Haukeland, Dalhus (Skedsmo), Foss Evensen x2, Ademaj (Ullern 2).
Rødt kort: Foss Evensen (Ullern 2)
Tilskuere: 65

Poengbørsen
3.poeng: Mads Bådsvik
Skedsmo var nok glad når han endelig ble byttet ut etter 67.minutter. To flotte mål og er en konstant trussel for Skedsmo forsvaret. Dabber litt av i andre omgang, men en strålende match av Bådsvik.

2.poeng: Bendik Foss Evensen
Var nok litt bitter for at han selv ikke fikk satt de sjansene han selv fikk servert, men samtidig serverer han lagkompisene ved flere anledninger og tre av dem resulterer i scoring. Sterk i luften og flink til å true bakrommet. Pådrar seg dessverre et litt unødvendig rødt kort.

1.poeng: Dreni Ademaj
Gledelig å se Ademaj tilbake i god form og det lover veldig godt for A-laget. Dominerer på midten med kraft og teknikk og er vital for mye av det som skjer utpå der.