G19: 5-2 seier mot Sagene

Postet av Ullern Fotball den 5. Mai 2023

5-2 og 5 målpoeng på Albert "Kvaratskhelia" Aleksanjan i torsdagens seriekamp i 1.div mot Sagene. Ullern tok en tidlig ledelse og kontrollerte lenge kampen, før en slapp Sagene litt inn i det mot slutten. Som mot BVH så kunne og burde seiersmarginen vært mye større.

Det må rett og slett øves mer på å skåre

Vi produserer et enormt antall målsjanser, igjen, men sliter voldsomt med effektiviteten. Det positive er at vi presser frem og spiller oss til alle disse sjansene, så blir det opp til oss trenere sammen med spillerne å bli flinkere til å omsette de til gjeldende tall i statistikken. Moro å se Aleksanjan blomstre noe voldsomt i en ny rolle som ligner mye på den Kvaratskhiela har i Napoli. Kapabel til å gå begge veier, både for skudd og innlegg, det ble skapt enormt mye langs den siden og vi gleder oss til å se mer av det, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.

Tidlig ledelse

Det tok bare noen få minutter før Junior Peya, som var tilbake etter en brist i ribbene, dro gjennom i bakrom, ballen fra Aleksanjan var perfekt og Peya kunne sette ballen kontrollert i mål. Knappe 10 min var gått når Aleksanjan satte ballen i en lang bua over keeper og inn via bakre stolpe. 2-0. Så fulgte en rad av store sjanser som ikke ble mål før Aleksanjan dro seg innover og satte Herstad perfekt gjennom alene med keeper, en følsom lobb og 3-0 til pause.

Slipper Sagene inn i kampen

Sjansesløseriet fortsatte i 2.omg, men når Aleksanjan sylfrekt kjippet inn 4-0 etter 58 min så dette helt avgjort ut. Men etter en del bytter så mister Ullern litt kontroll på kampen og med 15 min igjen så blir det faktisk litt spennende når vi slipper to mål og Sagene får litt krefter og troen på at de kan få noe ut av dette. Vi brenner nye enorme muligheter, flere alene med keeper før dagens man Aleksanjan igjen er god foran mål og setter inn 5-2.

3 poeng og vi ser frem mot Norsk Tipping kamp mot Skedsmo på lørdag kl.16.00.