Jonathan Aarenes klar for Ullern

Postet av Ullern Fotball den 29. Mar 2023

Jonathan Aarenes har spilt flere treningskamper for Ullern i oppkjøringen og nå er han offisielt klar for spill for Ullern i 2023-sesongen. 


Jonathan Aarenes 
Kommer fra Oppsal hvor han har spilt ungdomsfotball siden 2019. Før det har han en rekke år i Haugerud IF. 
Han debuterte for Oppsal i 3.divisjon i 2021 og fikk den sesongen 12 kamper for førstelaget. Forrige sesong ble det 16 kamper, så 03-gutten har rukket å få en god del seniorkamper før overgangen til Ullern. 

Nå ønsker han å ta steget videre og har ambisjoner om spill i PostNord-ligaen denne sesongen. 
- Jeg håper jeg kan bidra til at vi får en god sesong og en god plassering på tabellen. Jeg føler jeg er kommet til en ambisiøs klubb som satser på A-laget og legger til rette for at vi skal kunne gjøre det så bra som mulig, sier Aarenes. 

Hva slags type spiller kan publikum på CC Vest Arena forvente å se av deg? 
Jeg er en ganske hardtarbeidende spiller som gjerne liker å bidra med målpoeng for laget. Kan egentlig brukes både på kantene og som spiss. Også føler jeg at jeg er kommet inn i en veldig bra treningsgruppe som gjør at jeg kan utvikle meg enda mer som spiller på alle punkter, og det var mye av årsaken til at jeg valgte Ullern, sier Aarenes. Hovedtrener Stian Børven er godt fornøyd med signeringen og at Jonathan har potensial til å utvikle seg mye, men at han allerede nå har et nivå inne som kan hjelpe laget kommende sesong. 
Han kom til oss på prøvespill uten at vi egentlig visste så mye om han. Men han hadde gode referanser så vi bestemte oss for å gi han muligheten til å vise seg frem. Og han har egentlig fra dag en bydd på seg selv i spillergruppen og kanskje overrasket oss litt spillemessig. Han har fått vist seg frem i en del treningskamper og der har han gjort sakene sine veldig bra. Han kom til oss som et vingback alternativ, men vi har sett en del kvaliteter i han som har gjort at vi har prøvd han litt som spiss og der tror vi han kan passe godt inn i måten vi spiller på. 
Men som sagt så kan han bekle flere roller og vi tror han allerede nå kan bidra i PostNord uten at vi skal legge noe som helst press på han som ny spiller, avslutter Børven. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.