Salgsdag Ullern fotball – 22. april

Postet av Ullern Fotball den 18. Mar 2023

Ullern fotball ønsker å bidra til gjenbruk og bærekraft, og samtidig redusere utgiftene til innkjøp av Ullernklær og -utstyr for medlemmene. Vi tester for første gang ut salgsdag av brukt Ullernutstyr. 

  • Hvor?   CC Vest Arena/gamle klubbhus
  • Når?      Kl. 11 - 14, lørdag 22. april (i forbindelse med kick-off og A-lagskamp)
  • Hva?     Salg av brukte Ullernklær og fotballsko

Alle inntekter går til det ny-opprettede Ullernfondet som skal sørge for at økonomi ikke er en ekskluderende faktor for deltagelse i treningstilbud, og bidra til at ingen barn, unge eller voksne blir stående på sidelinjen.

Har du klær å gi bort?

Hvis du har fravokste klær liggende hjemme tar vi gjerne imot. Klær kan leveres i hallen f.o.m. 15. mars frem til salgsdagen. Lever klærne i lukkede poser merket ”salgsdag” i kasser ved glemmekassen inne og/eller ved hentestasjonen i 2. etasje. Fjern gjerne initialer før levering (ikke obligatorisk).

NB: Vi tar kun imot hele og rene Ullernplagg (jakker, gensere, shorts, bukser og t-skjorter m.m. fra ny og gammel kolleksjon), samt fotballsko i ok stand.

Ønsker du å være med på dugnaden?

Vi er på jakt etter flere frivillige som kan bidra med organiseringen og gjennomføringen av salgsdagen. Hvis du kan bistå med å sortere tøy i forkant og/eller bidra på selve salgsdagen, gi beskjed til trener og/eller send oss en e-post til fotball@ullern.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.