Ingvald Benestad (f.03) signerer med A-laget

Postet av Ullern Fotball den 30. Nov 2022


Nummer 4 i rekken
Når Ingvald Grønseth Benestad satt penn på papiret så ble han spiller nummer 4 i rekken som etter endt sesong tar steget fra juniorlaget til A-laget.
Benestad spilte sine barneår i Bygdøy Monolitten før han i 2018 som 15-åring gikk videre til Frigg Oslo.
Og etter to år i Frigg tok han endelig turen opp til Ullern hvor han etter 60 kamper for junior og 5 kamper for Ullern 2 nå har signert sin første seniorkontrakt i karrieren.
 
Og spilleren selv var glad for at han nå tar steget opp til A-laget.
- Jeg er veldig glad for denne muligheten. Jeg har jo trent en del med A-laget og at jeg nå skal jeg trene fast syns jeg er veldig spennende, sier Benestad.

Hva er målsetningen din kommende sesong?
- Først og fremst er det å bli en enda bedre keeper. Også ønsker jeg jo selvfølgelig å konkurrere om plassen i 3.divisjon, sier Benestad. 

Keepertrener Dennis Berg Smalsundmo til høyre

Fortjent og meget gledelig
Keepertrener på A-laget, Dennis Berg Smalsundmo har jobbet en god stund med Benestad allerede i sin rolle som keepertrener på G19. Og treneren syns det er veldig gledelig at Benestad nå tar steget videre opp til A-laget.
- Ja jeg er veldig glad for at han blir tatt opp. Han har jobbet knallhardt hele veien og er veldig lærevillig. Det gjør at han hele tiden utvikler seg jevnt og trutt. Så jeg syns det er veldig morsomt og ikke minst er det veldig fortjent. 
Han har utviklet seg veldig på kommunikasjon og er god med ballen i beina. Tar ofte gode valg med ballen og mestrer både høyt og lavt press. Også som alle andre unge spillere så er det ting som man må jobbe med for å bli enda bedre, men det er også nettopp derfor han nå blir tatt opp slik at vi kan jobbe videre med å gjøre han til en så god keeper som mulig. Han har i alle fall et veldig godt utgangspunkt for å bli skikkelig bra, avslutter Smalsundmo. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.