MSA: To juniorer opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 17. Nov 2020

I løpet av sesongen har to nye Ullern-gutter vist seg verdig å ta steget fra juniorlag til A-lag i klubben, nemlig midtbanespiller Alexander Nilsen (født i 03) og keeper Jesper Nesbakk Wold (født i 02). Ingen av dem er sisteårs juniorer, men har likevel vist at de har opparbeidet seg nivået til å spille med de eldste og beste spillerne i klubben. Begge er nå signert på kontrakter med A-laget.
- Både Alexander og Jesper har over lengre tid gjort et arbeid som fortjener akkurat denne typen belønning, og de skal ha all ære selv for å ha klart å komme så langt. Dette viser også at man kan bli skikkelig god i klubben her, om man jobber for det, kommenterer en fornøyd juniortrener, Anders Johansson. 

- Jeg gleder meg til å følge utviklingen deres på A-laget, for jeg tror ikke noen av dem har en særlig plan om å stoppe enda, legger han til. 

- Veldig gøy

Selv er guttene naturlig nok minst like fornøyd med oppflyttingen.

- Det er veldig gøy å bli flyttet opp etter å ha arbeidet mot dette over lengre tid. Jeg ble positivt overrasket og samtidig fornøyd over egen prestasjon, og føler at godt arbeid er blitt lagt merke til, sier Jesper Nesbakk Wold, som satte penn til papir for bare et par uker siden. 


Jesper Nesbakk Wold signerte kontrakt med A-laget for kort tid tilbake. 

 

Nå ser årets førstekeeper på G19 frem til å fortsette utviklingen som en del av MSAs allerede solide keeperteam.

- Det viktigste for meg er å få vist frem mitt nivå på A-laget og vise til det toppnivået jeg vet jeg har inne. Ellers ønsker jeg stadig å kunne nærme meg en fast plass som førstekeeper, men dette er noe jeg må jobbe for og bevise at jeg fortjener, konkluderer sisteskanse Wold. 

Fra mikro til MSA

Tidligere i høst signerte førsteårsjunioren Alexander Nilsen kontrakten med MSA. Nilsen har vært i Ullern så å si hele livet, sett bort fra et opphold hos Vålerenga i fjor, og har nå gått gradene helt fra mikro-fotball til MSA.

- Det første jeg tenkte da jeg fikk beskjeden var "wow, endelig!". Vanskelig å forklare annet etter 11 år i klubben, sier Nilsen til Ullern.no. 

- Hva vil du si har vært nøkkelen for deg, for at du har kommet dit du er i dag?

- For meg har det vært å prøve og feile. Å tørre å feile har vært ekstremt viktig for å vite hva som funker og hva som ikke gjør det. Det var har vært det som hjalp meg ta det neste steget i år, svarer Nilsen. 

- Nå handler det for meg om å være best mulig forberedt på sesongen som starter nå til våren. Jeg har lyst til å bidra så mye som mulig til lagets felles mål om opprykk til 2. divisjon. Om det blir bare på trening eller i startelleveren får jeg bare vente og se på, avslutter Nilsen.Allerede som førsteårs junior ble Alexander Nilsen klar for Ullerns A-lag. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.