G19: Follo ble for sterke i første test

Postet av Ullern Fotball den 24. Nov 2019

William Haugen (nummer to fra venstre i Ullerndrakt) ble Ullerns eneste målscorer da G19 tapte 1-3 for Follo lørdag. Foto: Trude Dahl Jørgensen

Lørdag ettermiddag møtte Ullern G19 Follo på CC Vest Arena. Follo spilte forrige sesong i Interkrets A, så på papiret skulle Ullerns juniorgutter (som kjent spilte i Interkrets B i 2019) få en tøff kamp fra et lag fra nivået over. Tøft ble det, men kanskje ikke så tøft som en kanskje skulle ha ventet. I første omgang var det nemlig hjemmelaget fra Oslo vest som var det førende laget, til tross for at det var målløst til pause. 

- Vi var spent på hva vi møtte i dag, og hvordan vi selv kom til å se ut. Laget er ganske nykomponert med et par utskiftninger fra forrige sesong, så det er mange relasjoner som må bygges før ting faller skikkelig på plass. Vi har heller ikke trent mer enn to uker som "ny gruppe", så jeg  jeg gledet meg veldig til å se hvordan gutta så ut i kamp - og særlig mot en såpass bra motstander som Follo, sier G19s hovedtrener, Anders Johansson, til Ullern.no.

God førsteomgang 

Juniortreneren forteller videre at det i løpet av den første uken var mest økter med fokus på å se alle i ulike situasjoner på feltet. Det var først nå forrige uke guttene begynte å jobbe med spesifikke taktiske emner. 

- Vi har startet med det høye presset vårt, så dette var det viktigste fokuset inn mot Follo-kampen. Dette satt bra i første omgang - i tillegg til en god del annet. Første omgang var i det hele tatt bra fra vår side, både offensivt og defensivt. I andre omgang er vi ikke like gode. Vi mister ballen altfor mye - av ulike årsaker - både i etablert angrep og etter vi har vunnet ballen. Da faller intensiteten gradvis i presset vårt og Follo vinner til slutt fortjent, oppsummerer Johansson. 

Optimistisk

- Vi tar med oss det vi gjorde bra i første omgang og jobber videre på dette og det vi kan justere. Jeg er helt sikker på at dette kan bli veldig bra til seriestart. Det er flere på benken og ute av troppen som fort kan starte kampen mot Follo, og likevel er vi det førende laget i første omgang. Dette viser at vi har en bra stall med masse konkurranse. Jeg er optimistisk til fortsettelsen, avslutter Johansson. 

Ullern stilte som følger (4-5-1 fra høyre): Wold - Smedsrud, Oma (Gallo fra 45'), Skrindo (K), Lindeman - Bjerknæs (Hagen fra 45'), Jørgensen, Ågnes, Vachaud (Karlsen fra 45'), Ihlen (Haugen fra 45') - Foss Evensen*

*Bendik Foss Evensen er født i 2004 og spiller vanligvis med klubbens G16-lag, og fikk sin debut for G19mot Follo.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.