MSB toget fortsatt i rute!

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2019

Som start på en antatt spennende høstsesong for klubbens Menn Senior B, sto Heggedal (noenlunde) klare på Ullernbanen i går kveld. Oppgjørene mellom Ullern B og Heggedølene har fått status som tøffe målorgier med innfall av utvisninger, så oddsene var antatt høye for en målløs tirsdag aften. Ullern hadde før tirsdagens oppgjør plassert seg tett under tabelltopp i 4.divisjon, mens gjestene lå sånn passe midt på.  

Siste 3 kamper mellom disse to lagene viser;

  • Heggedal – Ullern MSB 5-3 (2019) – 8 mål og 1 rødt kort
  • Ullern MSB – Heggedal 6-4 (2011) – 10 mål og 2 røde kort
  • Heggedal – Ullern MSB 9-1 (2011) – 10 mål

For tirsdagens batalje stilte bortelaget med sin sedvanlige (over-)modne tropp hvorav halve startelleveren var gamle krigere med erfaring fra både Tippeliga og Adecco/OBOS-ligaspill. Resten av troppen er i hovedsak lokale størrelser som heller ikke har spilt annet enn seniorball på mange, mange år – med ett unntak i unge Rustad på backen. Han er 2003-modell og var yngstemann på banen med god margin.

Ullern MSB fremsto også denne tirsdagen som det vakreste idrettsforeningen kan by på, rent visuelt, med en stamme av unge A-lagsspillere, 3 mann fra G19 pluss ytterligere en håndfull gamle helter. I snitt sto nok Ullern som yngre og noe lettere i steget enn bortelaget, men likefult overklare for å revansjere vårens 2-målstap med finspill og fart på ballen mot Heggedølsk erfaring og hår på brystet.

Kampleder Bendiksen, som hadde MSA-trener Bjella med seg på benken, oppsummerer matchen som følger; Vi møter et bra lag i dag med mange tidligere toppspillere og når vi tenker tilbake på vårkampen visste vi at vi måtte være bedre defensivt for å få med oss poeng denne gang. Offensivt i dag er vi først og fremst gode på overganger med mange løp i lengderetning når vi vinner ballen - det fører til mange nesten muligheter. I etablert angrep mister vi ballen for ofte på 'feil' sted og med litt dårlig balanse er vi veldig nære på å bli straffet med baklengs. Meter løpt, dueller vunnet og målsjanser tatt i betraktning vinner vi kampen fortjent og svært gledelig å se to 2002 gutter spille en solid omgang hver i backposisjon!

 

Matchfakta | tirsdag 13. august 2019, kl.2015

Ullern MSB - Heggedal 2-1 (1-0)

Ullern CC Vest Arena

Ullerns mål: 1-0 Johannes Bakken Dieserud (27 min), 2-1 Kasper Hoftvedt (75 min)

Gule kort: Ripegutu (Ullern), Botonjic og Røisland (Heggedal)

Tilskuere: ca.25

Kiosk: Terningkast 1 (Stengt!)

 

Neste for Alexander Bendiksen og Ullern MSB: Manglerud Star, tirsdag 20.august kl.2015 på Manglerud kunstgress


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.