Uke 26 - kamper mot Skeid torsdag!

Postet av Ullern Fotball den 23. Jun 2019

Da kjører vi på med siste treningsuke før vi tar noen uker fri fra hverandre. Kamp mot Skeid torsdag blir gøy og en fin test for begge lag.

Ferien: Hvordan du bruker ferien mtp trening er opp til hver enkelt, men det er et absolutt krav til alle i TG1 at de kommer tilbake som minst like gode fotballspiller som en var da ferien startet. Det legger visse føringer for hva du gjør. Utover det er sommerferien alltid en gyllen mulighet til å ta noen steg på flere områder og det er det dine ambisjoner og mål som avgjør. I slutten av august kommer eg til å invitere foreldre og spiller som ønsker å høre litt mer om hva som skal til for å kunne bli virkelig god i fotball (nå et profesjonelt nivå). Kommer tilbake til dato og detaljer i slutten av juli. 

UKE 26

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Fabian G, Herman V, Thomas S

Ordensmenn denne uken TG2: William og BS

Oppgaver: Pumpe 26 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Etablert angrep 

 

Mandag:

TG1 kl 13:00 (12:50) – Ekstensiv oppvarming, diverse lagkonkurranser + spill. 

*på Hullebergmyra

TG2 kl 15:00 (14:50) på hullebergmyra - Ekstensiv oppvarming m ball, posessiondel/pressøvelse og spill på så stor bane som mulig (taktisk tema: frispilling og høyt press) + konkurranser 

Tirsdag:

TG1 kl 15:00 – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse 3v1, posisjonsøvelse med retning, spill 6v6/7v7 med fokus på etablert angrep 

TG2 kl 13:00 (12:50) på hullebergmyra - Ekstensiv oppvarming m ball, 2v2 omstillingsspill og spill (taktisk tema: Frispilling og høyt press). 

Onsdag:

Egentrening/fri

Styrke: overkropp

Torsdag:

05.2 vs Skeid kl 19:00 (oppmøte 18:15) tropp: Gantzel, Bull, Olav, Aasen, Otto, BS, Shane, Haakon, Peter, Bela, Victor og Markus 

05.1 vs Skeid kl 20:15 (oppmøte 19:30)

Fredag:

TG1 kl 15:00 (14:50) – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, posisjonsøvelse + fotballtenniskonkurranse!

Lørdag:

TG1 kl 11:00 – Intensiv oppvarming m/prepp, avslutninger + spill (4-lags) + nedjogg

Søndag:

Styrke: bein


Shaquille O’Neal was 17. He had just finished basketball camp. He was a talented player but coasting. When he got home, his mum urged him to try harder. To give more of himself. But O’Neal responded: “I can’t do that right now. Maybe later.” It was his mother’s response that changed everything. “Later doesn’t always come to everybody.”


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.