G15: Høydramatisk seier mot Heming

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2022

I 1. div. G15 ble det en fotballkamp av de sjeldne på CC Vest Arena søndag kveld. Våre gode naboer i Heming tok turen på besøk, et lag som har prestert bra i år og ligger høyt oppe på tabellen. Det tok derimot ikke Ullern-gutta særlig hensyn til, og gikk ut i hundre fra start. I løpet av de første 31 minuttene hadde Ullern scora hele fire ganger - to av Marius Lund Stensland og ett hver fra Jone Engesæter Næss og Stefan Drange Hole. Like før hvilen (som er etter 40 minutter spilt på G15, vel å merke) fikk Heming ei redusering, men trener Anders Romsøy Johansson var godt fornøyd med lagets førsteomgang. 

- De førti minuttene gutta leverer i første omgang er årsbeste. Vi vinner alt av dueller og andreballer og samtlige gjør jobben sin til punkt å prikke, kommenterer han. 

- Det er sjeldent jeg ser en så voksen prestasjon av så unge spillere. Vi gjør svært få tullefeil og vi følger både våre prinsipper og vår kampplan gjennom så å si hele omgangen. 

Spennende andreomgang

Reduseringen Heming fikk før pause varslet kanskje om at det var mer på ferde fra kveldens blåtrøyer fra Slemdal. Selv om det var jevnt spillemessig etter hvilen, fikk de en ny energiinnsprøytning med nok ei scoring. 4-2 og "game on". Og da deres tredje scoring var et faktum etter et innlegg, ble ting virkelig spennende. 

Heldigvis dukket Marius Stensland opp på nytt, og etter å ha satt to straffespark i første omgang var det nå på tide å score på andre måter. Nemlig frispark. Den høyreiste stopperen skrudde ballen inn via tverrligger, og med kort tid igjen av kampen stod det nå plutselig 5-3 til hjemmelaget i hvitt og rødt. 

Men heller ikke nå var det siste kortet kastet ut. På en dødball langt inne i overtiden slo Heming atter en gang tilbake - 5-4! Det skulle derimot ikke ha stor betydning, for det ble det siste som skjedde i kampen og Ullern kunne løfte hendene i jubel. 

- Jeg er kjempestolt over innsatsen til gutta. Vi fortjente mer i forrige kamp (borte mot Kolbotn (0-0)), og da er det deilig å slå tilbake på denne måten, konstaterer trener Johansson. 

God start på høsten

Etter fem kamper står nå G15-1 med to seiere, ett uavgjort og to tap så langt i høst. 

- Vi taper med ett mål mot fjorårets første- og andreplass, og bør vinne kampen mot Kolbotn sett ut fra spill og sjansestatistikk. Prestasjonsmessig går ting absolutt i riktig retning, og mange utvikler seg fint fra uke til uke. Det er enda viktigere enn resultatene i seg selv. Klarer vi å gjenskape lagsprestasjonen mot Heming flere ganger ut over høsten, skal det bli enda flere trepoengere å juble for også, sier Anders Johansson til Ullern.no. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.