G19: Seier på hjemmebane mot Lyn

Postet av Ullern Fotball den 27. Mai 2022


Juniorlaget gjorde seg klar for å ta i mot Lyn på hjemmebane torsdag kveld og vinner sin 5. strake kamp i G19 1. divisjon.


Ullern tar raskt kontroll over kampen og spiller mot et lavtliggende Lyn lag, som har sin høyeste spiller til tider på ca 25 meter, noe som ikke er så enkelt å spille ut.
Vi finner ledig plass på høyre side og Ellef sender oss i ledelsen ganske tidlig i omgangen.
Ullern gutta fortsetter å kombinere seg på høyre side, men det blir bare "nesten". Da kommer Lyn inn i kampen og skaper et par farligheter. 

Andre omgang er like åpen som den første. Vi spiller av det presset som Lyn kommer med og skaper et par fine angrep på høyre side igjen, men denne gangen klarer ikke vi å få ballen helt inn i mål.
Lyn utnytter et par pasningsfeil hos oss og angriper flere ganger, hvor de kanskje kunne ha fått minst en scoring fra det.
Vi klarer å roe seieren i land og leder foreløpig G19 1.divisjon. 

Kort kommentar fra Nicolas Gajardo: Vi er veldig gode i perioder og får et mål i første omgang etter et par gode angrep. Vi skaper mange gode angrep i både første og andre omgang til å øke ledelsen, men klarer ikke å sette ballen i mål.
Lyn er på ingen måte ufarlig og kampen var jo veldig åpen, men vi kriger helt til siste minutt og vi tar 3 nye poeng i en vanskelig kamp. 

Kampfakta: 

Ullern - Lyn 1-0 (1-0)

Mål: Ellef O H (9.min)

Gule kort: Jacob Cleve Broch (Ullern)

Tilskuere: 48


 Vi takker Lyn, dommer og tilskuere for kampen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.