Ullern G15 - Sesongen godt i gang

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2020

Ullern G15 består av 40 spillere fordelt på to treningsgrupper og tre lag. Lagene spiller i henholdsvis første-, andre- og tredjedivisjon. Lagene er allerede godt i gang med serien og har spilt tilsammen 9 kamper så langt. Vi teller 7 seiere og to uavgjort og intet mindre enn 76 mål scoret i protokollen. Kullet har to trenere, Alexander Bendiksen er hovedtrener for treningsgruppe 1, mens Mads Hultgren er årgangsansvarlig og trener for treningsgruppe 2.

G15 1. Divisjons laget etter 8-0 seier mot Klemetsrud

Grunnet coronapandemien ble det en meget lang preseason. Kullet fikk likevel trent veldig godt i perioden. Treningsgruppe 1 hadde 30 økter på rad uten et eneste forfall i vår og treningsgruppe 2 hadde sin beste måned i April med nesten 90% oppmøte. 


  • Kullet har en stor andel ivrige og utviklingsorienterte spillere som stiller krav både til seg selv, medspillere og trenere. Samtidig er det en veldig fin gjeng å jobbe med. De trives veldig godt i lag og det er mye latter og moro på treningsfeltet. I tillegg har vi en veldig positiv og engasjert foreldregruppe som bidrar med en fin sosial ramme rundt aktivitetene våre kommenterer Hultgren.

G15 3. Divisjonslaget før seriestart mot Skeid på Nordre Åsen som endte i 8-0 til de hvitkledde

Tidvis har det vært spilt meget god fotball så langt og det legges ned en solid jobb på treningsfeltet. Spillerne har satt seg mål for sesongen om å vinne alle tre divisjonene. Det blir ingen enkel oppgave for det er mange gode fotballag i Oslo Fotballkrets, men som kaptein Herman Varden sier "vi frykter ingen".

G15 2. Divisjonslaget etter 9-0 seier mot nabo Ready

Vi er godt kjent med at spillerne har satt seg høye mål for lagene deres denne sesongen. For oss trenere er vi imidlertid mest opptatt av at hver enkelt har best mulig utvikling ut fra egne forutsetninger og ambisjoner. Det vil også gi best mulig resultater på sikt kommenterer trener Bendiksen.

En sjelden gang når vi avviker for mye fra spillestilen vår kommer pekefingeren til trener Bendiksen frem. Men det endte godt denne gangen også med seier mot Frisk Asker i 2. Divisjons oppgjøret på Risenga kunstgress.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc