G06: TreningsGruppe 1 forberedte seg til sesongstart langt utti Gokk, nærmere bestemt Lunner

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Fantastisk flotte omgivelser på Lunner. 

 

Etter fjorårets storsuksess med sommercamp til Sunnmøre var planen for G06 gjengen å reise på cup i Danmark denne sommeren. Et virus satte en effektiv stopper for det, men engasjerte foreldre kom opp med et artig alternativ og dermed var ideen om Camp i Gokk født. 

Hovedtrener for G06 TG.1 Rudi om Camp Gokk konseptet 

Å kunne reise litt bort sammen og få jobbe med både det sosiale i gruppen og ikke minst fotball i fred og ro er alltid fint for en trener. Når Stine og Hugo (foreldre til Brage Tobiassen) fortalte om at det lå en "forlatt" fotballbane på Lunner som ingen brukte så var det noe som umiddelbart gav meg noen ideer. Vi bestemte oss for å investere litt i banen og prøve ut første utgave av Camp Gokk. Det ble en kjempesuksess! 

Naturgress er det fotball skal spilles på. 

 

Kun en drøy times kjøretur fra Ullern finner en Roa stasjon og like ved Nordre Opplandet IL sitt flotte klubbhus og med en fotballbane som med litt kjærleik kan bli til den strøkne matten den en gang var. G06 gjengen tilbrakte en langhelg her på Lunner fra torsdag til søndag der kamp både før avreise og dagen etter hjemkomst utgjorde årets sommerutflukt gjort etter smittevernboka. 

Frokost på terassen før dagens fotballtrening. 

 

Mobilfri sone gjør at alle er 100% tilstede med hverandre 

Vi bestemte tidlig at mobil og andre skjermer skulle få lov å bli igjen i Oslo. Det er liten tvil om at den ikke ble særlig savnet, gutta fikk komme tettere på hverandre og det ble spilt alt fra tennis til sjakk i fritiden. Ingen tvil om at dette er noe vi kommer til å gjøre igjen neste år, sier Rudi godt fornøyd med utbyttet av den lille minitreningsleiren. 

Sjakk på skjerm var byttet ut med sjakk på brett. 

 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc