Uke 20 - grunnlovsdag og kamper for alle lag

Postet av Ullern Fotball den 11. Mai 2019

Litt av ei uke som venter oss, dere! Nye utstyrsansvarlige, kamper for alle 4 lag og grunnlovsdag på fredag (nei, da trener vi ikke). Dette blir ei fin ei. Merk at TG3 flytter treningen sin fra fredag til torsdag, mens de som er på TG1 eller TG2 har ansvar for å legge inn ei egentreningsøkt i løpet av uka, siden vi mister en trening. 

Ellers kom det masse info på Facebook forrige uke. Om både Skara cup, ny dommerordning, A-kamp vs. Godset og om Stjernecup. Anbefaler dere foreldre å ta en ekstra sjekk over innleggene som er der, slik at man får med seg det viktigste. 

Angående dommerordningen så ser man det i ukeplanen som nå foreligger også: Det står en dommeransvarlig spiller for hver kamp. Det betyr at foreldrene til denne spilleren må enten dømme selv eller skaffe til veie en ny dommer til kampen – som har vært vanlig prosedyre på G12-nivået før vi tok det inn i ungdomsfotballorganiseringen vår. Det kryr av dommere i klubben om man vil kjøpe seg fri fra dette. 250kr koster det da. Ta kontakt med Anders om det er av interesse, så skal jeg ordne en dommer, jeg. 

Ukeplan TG3: 

Trening: KL. 16:30-18:00 torsdag på Hullebergmyra. (trening flyttes pga. 17. mai på fredag).

Kamp: Onsdag vs. Heming på Ullern kunstgress 2 kl. 19:10 (oppmøte kl. 18:40 på banen). Dommeransvarlig: Herman HL. 

Lag 3 med en fin seier mot Holmen forrige uke. 

Ukens tema:

Høyt press og spill mot etablert forsvar (spill mot høyt press)

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mikkel BA tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Max og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Martin Ø tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Sebby, Elias og Markus tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Martin FH tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Arkady og Hugo tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Johan tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Herman JC, Olav og Sondre tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Henrik tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Embrik tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Elias tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Bror tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

Onsdag

KAMP – Ready vs. Ullern 3 kl. 19:10 på Gressbanen kunstgress 9er B. Oppmøte senest 18:40 ute på banen på Ready. Tropp: Filip R, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo, Arkady, Phillip TM

KAMP – Ullern 1 vs. Røa kl. 19:10 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:40 på banen. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert, Markus, Henke, Lud. Dommeransvarlig: Elias R

KAMP – Ullern 4 vs. Heming på Ullern kunstgress 2 kl. 19:10 (oppmøte senest kl. 18:40 på banen). Tropp: Alle i TG3. Dommeransvarlig: Herman HL

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening TG3 på Hullebergmyra. 

KAMP – Heming vs. Ullern 2 kl. 19:10 på Heming kunstgress nier. Oppmøte senest 18:40 ute på banen på Heming. Tropp: Mathias, Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Henke, Trym N, Lars, Kasper.

Fredag

17. mai! Gratulerer, alle sammen!

Lørdag

KL. 09:30-11:00. Trening for satsningsgruppene (på CC Vest Arena). Innhold: 

·Oppvarming og sprinter

·1v1

·Spill på så stor bane som mulig

Søndag

Frivillig trening kl. 17:00. Påmelding til Anders på SMS innen 12:00 søndag. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc