MSB slår Manglerud Star 4-0!

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2019

Foto: Ole-Henrik Sandberg

Ukens 4.divisjonsoppgjør for Ullern Menn Senior B (MSB) ble godt gjennomført tirsdag kveld. Som kvalifisert motstand sto Manglerud Star, som i 2018 var et bittelite poeng fra opprykk til Norsk Tipping-ligaen. Det var Nordstrand IF som i høst snøt våre grønnkledde venner for 3.divisjonsspill i 2019, til tross for at MS gikk sesongen gjennom uten tap på bortebane.

I følge gårsdagens tilstedeværende MS-supportere har MS gjennom vinteren hatt en rekke utskiftninger i spillerstallen og vært forsiktige med å definere målsettinger for sesongen 2019. Et antatt topplag i 4.divisjon ble i stedet definert med et stort spørsmålstegn fra tilskuerplass da dommeren blåste det hele i gang.

Kampleder Alexander Bendiksen hadde følgende å si om kampens gang: Vi får en drømmeåpning når Sigurd skårer et herlig mål allerede etter 90 sekunder og derfra og frem til omgangens siste 10 minutter kjører vi kampen og skaper mange målsjanser. Siste 10 minutene av 1.omg daler intensiteten vår litt og vi omstiller ikke like hurtig som vi bør. Da tar M/S over initiativet og det fortsetter utover i 2.omg. Vi forsvarer målet vårt på en eksemplarisk måte og dreper etter hvert kampen på noen strålende overganger. Totalt sett en meget godt gjennomført kamp!

Ullern B – Manglerud Star 4-0 (2-0)

1-0 Semlitsch

2-0 Sandberg (str.)

3-0 Vachaud

4-0 Tveter Andresen

Gule kort: Grytnes (MS)


Kveldens MSB besto for øvrig av; 9 mann fra MSA + 1 imponerende stødig MSC-spiller, samt 3 skarpskodde fra G19.

Vi ønsker avslutningsvis vår uheldige Jakob Mamush Lillestjerna god bedring etter ugreit overtråkk og nødvendig bytte tidlig i kampen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc