Årets første MSB kamp endte 0-0

Postet av Ullern Fotball den 5. Apr 2019

Tirsdag kveld sto serieåpning i 4. divisjon på menyen på Ullern CC Vest Arena – og motstander for begivenheten var Oslo City FC, som også i fjor spilte 4.divisjon og endte på nedre tabellhalvdel. 2018-sesongen viste at laget plukker en del poeng på hjemmebane, men ofte sliter på fremmed gress. Vi hadde som utgangspunkt håp om at denne trenden også skulle fortsette inn i sesongstarten 2019.

De glade Groruddølene med de kule sorte- og rødstripede draktene presenterer seg som et lag bestående av 13 ulike nasjonaliteter - som jobber aktivt og dedikert med å gi ungdom i Groruddalen et positivt fritidstilbud gjennom fotballen.

Tirsdag kveld kom de riktignok til kort og måtte vende nesen hjemover uten scoringer. Dessverre gjaldt det også hjemmelaget – som hadde et spillemessig grep om kampen. Ullern MSB besto for anledningen av 9 mann fra A-lagstroppen, 4 stk. (fortsatt kapable) gamle helter fra MSC, samt 2 spretne 17-åringer fra Juniorstallen.

MSB kampleder, Alexander Bendiksen, hadde følgende kommentar til prestasjonen; Vi ser igjen mye av det offensive vi har jobbet med i vinter og skaper vel fort 4-5 relativt store målsjanser hvor i hvert fall 2 burde funnet veien til nettmaskene. Den gang ei, men vi gjør en solid prestasjon og ser frem til å møte Heggedal kommende tirsdag med diverse gamle stjerner i 11'eren. Takk for kampen til dommere, motstanderlag og tilskuere.


Kampresultat: 0-0

Tilskuere:  25

Gult kort: Erlend Ellingsen (Ullern)

Rødt kort: Clement Sebazungu (Oslo City) – 2 gule


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc