G19/MSA: Marius Lund Stensland (f.07) tar steget opp til A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 28. Sep 2024

Menn senior A assistent Dennis Berg Smalsundmo og Marius Lund Stensland.

Ingenting er artigere enn å se våre unge spillere ta steget opp til vårt øverste nivå. Marius Lund Stensland (f.07) har siden i sommer hospitert jevnlig med A gruppen og fått mer og mer spilletid i 4.div med rekrutt. Legg til solid egeninnsats og gode prestasjoner i G19 Interkrets så har du et stk fortjent A plass. 

Menn senior A hovedtrener Alexander S. Bendiksen 

Marius har trent jevnt og trutt med oss gjennom hele sesongen. Han har tatt små steg hele veien og bidrar nå mer i gruppen både på og utenfor banen. Han har utviklet sitt defensive spill en god del, er bedre posisjonert og blitt bedre i duellspillet nærme eget mål. Samtidig tar han bedre valg med ballen og bidrar oftere til det laget skal oppnå. Fullt fortjent at han nå flytter permanent opp!

G19 Interkrets hovedtrener Johan Egil Rudi 

Debut G19 i 2022.Nøyaktig to år siden bildet til venstre har Marius tatt fine steg via en sesong i 1.div G19 og i år Interkrets G19 med stadig mer rekruttfotball i 4.div. En solid midtstopperfysikk kombinert med en god pasningsfot gjør Marius til et spennende stopperemne på seniornivå, får han hevet nivået sitt på lederegenskaper og organisering så kan det bli 3.div spill på han i 2025. Marius har hele tiden prioritert sin fotball og vært en av de som gjør mer enn bare å møte på fellestrening. Ved å kopiere alt C. Ronaldo gjør så har han funnet sin vei til god utvikling over tid. På ett område er han til og med bedre enn forbildet, mer enn 1 mål per 100 frispark skal en ikke kimse av. For oss rundt juniorgruppa så er alltid målet å så fort som mulig få de vi har troen på opp et nivå, men i bunn og grunn er det spillerne som må overbevise A teamet om at de har noe der å gjøre. Sådan har Marius selv den største æren i dette. Vi ønsker han lykke til videre og gleder oss til å følge med videre. 

Hovedpersonen selv om reisen og oppflyttingen 

Jeg kom til Ullern fra Høvik i 2021 og har siden hatt fotball som eneste fokus. Jeg ble først en del av G14/07 laget og etter en liten periode startet jeg på spille litt med 06 gruppen før jeg litt senere ble flyttet fast opp dit. En god stund senere, ca som 15-16 åring, begynte jeg å trene med G19 og fikk min første smak på  senior fotball med A økter. Følte jeg klarte meg fint og siden har det vært et hovedfokus å bli flytta opp fast i A stallen. Har alltid hatt fokus på å jobbe hardt, og mer, enn andre. Har også siden tenkt at det var det som skulle til for å bli flytta opp. Har vært heldig med å ha mange dyktige trenere på veien som har hjulpet meg i Anders Johansson, Johan Egil Rudi og Mads Hultgren. Har klare ambisjoner om å spille på et høyere nivå etterhvert. Før den tid er det mye jeg må jobbe med som jeg er veldig klar over. Er en forskjell i nivå på senior fotball og junior fotball. Så jeg ser frem til å nå trene fast med A gruppen for videre utvikling.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.