Postet av Ullern Fotball den 25. Sep 2024

Trasop har de siste årene vært en bane som Ullern har slitt en del på. Denne gangen skulle det bli mer jevnt.

Ullern fra start:

1.omg

Kampen starter med to lag som ønsker å vinne ballen tidlig og høyt, noe som resulterer i flere balltap fra begge lag. Ingen lag med de største sjansene. Oppsal først farlig frempå, med noen overganger som kunne resultert i større målsjanser. Ullern forsvarer boksen godt. Midtveis i omgangen løser Ullern presset bedre, og Oppsal blir noe lavere. Der har Ullern tatt store steg, og flere målsjanser kommer. Der i blant to avslutninger i stolpene. Når omgangen nærmer seg slutt, kan begge lag føringen, men ingen gjør det, og det blir 0-0 til pause.

2.omg

Ullern har løst presset i pausen, og går ut i 100 i 2. omgangen. Det blir flere gunstige brudd høyt i banen, men ingen mål. Det blir det dessverre for Oppsal, som har en lang ball direkte i bakrom, hvor spiss får komme alene med keeper og skyter over keeper og i mål. 1-0 til Oppsal. Ullern håndterer motgangen godt, og det tar ikke lang tid før Aagesen setter ballen veldig nærme krysset fra venstresiden! 1-1. Her går det unna, og det tar ikke lang tid før Hockic får sitt 2. gule kortet. Ullern måtte derfor spille siste 30 med 10 spillere. 1 minutt etter skårer Oppsal sitt 2., og mengden motgang som må håndteres begynner å balle seg opp. Det håndteres enda godt, og Ullern kommer nærmere og nærmere mål. Med backer som til tider spilte som indreløpere, kom Ullern til flere sjanser. Det skulle gå nesten 90 før Boyadzhiev utligner! 2-2 blir også sluttresultatet.

3 poeng ned til BVH. De 2 nederste rykker ned.

Gule kort Ullern: Edi Hockic x2