MSB: Sterk seier mot Nordstrand 2!

Postet av Ullern Fotball den 18. Sep 2024

Før kampen var Nordstrand 2 over Ullern 2 på tabellen. Etter kampen tirsdag snudde det! 3 poeng ble tatt med "hjem".

Ullern fra start:

1.omg

Enda en kamp der de første 10-15 er noe kaotiske, hvor ingen av langene har noen lengre angrep. Etter den tid begynner Ullern å ta mer og mer over, mens Nordstrand er farlige på overganger. De får Ullern eliminert ofte nok til å holde de borte fra de største målsjansene. Ullern på sin side kommer seg ikke like ofte inn i bakrom som kunne vært fornuftig, og mangler alternativer der. Ellers er det god kontroll på angrepene til Ullern når de har ballen lenger bak. Det blir altså 0-0 til pause, men Ullern best på vei inn i garderobene.

2.omg

Ullern fortsetter på samme måte som i 1. omgangen, men klarer nå oftere å vinne ballen tidlig etter balltap. Det gjør at det blir flere muligheter til å lage store målsjanser, og det blir det! Første 20 minuttene av 2. omgang har Ullern 5-6 store målsjanser, men kun en god keeperspiller stopper Ullern fra å skåre. Det skulle heldigvis ikke vare så mye lenger, og etter 75 minutter finner endelig Mikkel Amdal målet etter å ha driblet 2-3 spillere. Nå brenner det litt mer på dass for Nordstrand, og de tar større risiko. Det utnytter Ullern, og Mikkel får enda en mulighet for mål på tampen av kampen. Den utnytter han, og det blir 2-0 til Ullern!

Jesper Wold med en god kamp i sin svarte drakt!

Gule kort Ullern: Ilia Boyadzhiev og Danial Khoshpayam