G19: Ullern 6-1 Lørenskog i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 6. Sep 2024

Solid 1.omg - spesielt første 30 min

Hjemmelaget tok tidlig kommando i kampen og det tok ikke lang tid før de første mulighetene kom. To mål på corner/dødball sist mot Grorud, litt fokus på det siste tiden og da kommer resultatene. 10 min gått når Marius Lund Stensland setter inn 1-0. Ti min senere er det hurtigtoget Mikkel Amdal som avslutter et flott angrep fra de helhvite. Bare få minutter senere er det løpsmaskinen Danial Khoshpayam som jakter ballen som en sulten hund og plasserer den forbi keeper til 3-0. Så er der er par situasjoner som ikke blir håndtert helt kynisk nok og Lørenskog får en livline inn i kampen. Det skulle vel å merke Edi Hockic sørge for at varte i kortest mulig tid når han setter inn 4-1 som er resultatet til pause.

Rotete start etter hvilen

Komfortabel ledelse snek seg fort inn i hodet til Ullerngutta som slet noe mot et bortelag med fornyet motivasjon etter en prat og litt hvile i 15 min i vårt flotte klubbhus. Vi er heldige som ikke får en på tryne i den perioden. Men når Ellef Herstad Oldevik, som til tider herjet med backen på sin kant, krummet nakken og duret inn i bakrom var det ingen som kunne stoppe avslutningen og 5-1. Etter dette blir det veldig mye frem og tilbake, noe vi håndterer best og når Stensland setter sitt andre på corner så er kampen avgjort.

Moro med debutanter

"Om de er fra Gran eller Malaga, eller til og med Bærums Verk, så er de velkommen på Ullern om de vil være en del av vårt opplegg og er du god nok så er du gammel nok. Få ting er artigere enn å gi folk debuten og i kveld var det Hector Lanceda (f.06) fra Malaga, samt Oscar Strevens og Yousef Karimi (f.08) som fikk sine debuter på dette nivået. Kampen er det lite å utsette på utover at vi igjen drar på oss for mange gule kort som lett går inn under kategorien unødvendige, noe som kan ende opp med å bite oss selv i halen lengre utover høsten. Ny solid gjennomføring og vi fremstår mer og mer som et lag som har en klarere forståelse for både hvordan vi ønsker å fremstå sånn rent lyd og energimessig, i tillegg til off og def som et lag. Ikke så uvanlig for et G19 lag når sesongen modnes utover høsten", hovedtrener Johan Egil Rudi.

Neste kamp torsdag til uken borte mot Moss FK.