MSA: God prestasjon mot Asker tross tap

Postet av Alexander Bendiksen den 1. Sep 2024

Kampen mot Åssiden skulle revansjeres og prestasjonen ble så definitivt revansjert, men marginer manglet for å ta poeng.

Ullern fra start:

1.omg

Kampen starter med et lite overtak fra Asker, men når bortelaget får justert presset sitt vippes kampen over i bortelagets favør. 3 store målsjanser og mange situasjoner i og rundt 16m til Asker er fasit etter bare 20 minutter. Dessverre mangler det marginer og litt kvalitet i det ballen skal settes i mål. Ullern styrer mye av banespillet, mens Asker har noen farlige overganger og dødballer. Det ebber ut med 0-0 til pause etter eb meget god omgang av bortelaget.

2.omg

Asker tar litt mer over banespillet og Ullern blir tvunget til å være litt mer direkte og det fører til en mer åpen kamp med mange overganger frem og tilbake. Asker skaper samtidig noen store sjanser og får 1-0 målet sitt via en Ullernspillere, i stolpen og dansende på streken tuppes den i mål. Ullern får justert sitt etablerte angrepsspill og kampen vipper tilbake i deres hender. Det skapes et par store og en del nesten sjanser. Dessverre får vi ikke ballen i mål og sitter igjen med et surt 0-1 tap på Føyka.