Postet av Alexander Bendiksen den 24. Aug 2024

Etter en meget god start på høstsesongen, både på treningsfeltet og i kamp, har denne uken vært et hakk ned i kvalitet. Det skulle dessverre vise seg igjen mot Åssiden.

Ullern fra start:

1.omg

Totalt sett er det en ok prestasjon fra hjemmelaget i første omgang om en ser bort fra de første 15 minuttene. Den perioden er preget av veldig mye balltap, et hjemmelag som går rett frem hver gang de vinner ballen og 0-1 i sekken tidlig. Mot et bortelag som er mest opptatt av å dra ned tempoet i kampen og ligge med 11 spillere bak ballen er det en dårlig oppskrift. Hjemmelaget tar seg derimot sammen og siste 30 skapes det en drøss av 1v1 situasjoner i og rundt 16m til Åssiden. Spesielt Albert Aleksanjan leverer en veldig god omgang og er nærme skåring flere ganger. Vegard Holsæther utligner rett før pause og det virker som hjemmelaget bare skal male i stykker et Åssiden lag utover i 2.omg.

2.omg

Dessverre blir det en omgang preget av mange balltap, et kyniske bortelag som ikke er spesielt interessert i å holde ballen innenfor de hvite linjene. Samtidig klarer ikke hjemmelaget håndtere frustrasjonen som ofte følger med og da blir det mer tilfeldigheter som avgjør om en lykkes eller ikke. 1-2 kommer etter fryktelig forsvarsspill hvor en av mange lange baller blir tatt ned helt uforstyrret, deretter i bakrom og mål i mot. Den var eksepsjonelt billig å gi bort. Hjemmelaget jager målsjanser, men det blir få av de. Herman Udnæs redder ett poeng etter corner på overtid (for øvrig Ullern sin 3. corner-skåring på de tre siste kampene).

Det ebber ut med 2-2 og både trenere og spillere så veldig skuffet ut ved kampslutt.