MSA: Sterk seier borte mot KFUM

Postet av Alexander Bendiksen den 20. Aug 2024

Dersom kampen mot Skeid forrige uke var en sjansebonanza, var kampen mot KFUM det motsatte. Når en teller opp til slutt trenger en maks en hånd. Ullern skaper ingen, men skårer likevel et praktmål og KFUM har et par store.

Ullern fra start:

1.omg

De første 30 minuttene er det mye frem og tilbake og ingen av lagene klarer å etablere seg i særlig grad på motstanders halvdel. Ingen store målsjanser å snakke om, men mye godt forsvarsspill utenfor begge boksene. De siste 10 minuttene av omgangen tar Ullern mer over og får et fotfeste på offensiv halvdel og kommer til en del nesten muligheter. Samtidig skal det nevnes at KFUM er kyniske og tar gule kort i situasjoner hvor de er i kraftig ubalanse. Det står 0-0 ved halvtid.

2.omg

Ullern starter som de avsluttet omgangen, med mange pasninger på KFUM sin halvdel og nærmer seg sakte men sikkert store målsjanser. Det må en kort corner til for at 0'en skal sprekke og måte Herman Udnæs hamrer den i lengste krysse var pur klasse! Bortelaget leder 1-0 og nå kaster KFUM alt de har fremover. Ullern beskytter målet sitt på en veldig god måte og viser at steg er tatt på forsvar av egen boks. Det ebber ut med 1-0 og 3 nye poeng!