MSB: Målbonanza med 10 menn mot Union Carl Berner

Postet av Ullern Fotball den 6. Jun 2024

Ikke bare skulle våre rekrutter møte en av topplagene i årets 4. divisjon. De skulle også (kanskje) møte avdelingens beste supportergjeng. Union Carl Berner stilte med bluss, store flagg og megafon. Likevel skulle de få bite litt negler.

Ullern fra start:

1.omg

Union i en lekker burgunder-farge var på forhånd spådd til å være et lag som tok større risiko i deres angrepsspill, samt presset høyere enn de vi har møtt tidligere. Det skulle passe Ullern perfekt, og de første 10-15 er det Ullern som skaper de aller største sjansene. Selv med Union sin tidligere Eliteserie-spiller, hadde de store utfordringer med å flytte føttene fort nok til å beskytte rom eller stenge pasningslinjer. Kampens første mål går da til Ullern, lite overraskende, etter Ullern vinner ballen høyt i banen og kunne skyte rett i åpent mål. Dessverre for Ullern så får de et rødt kort etter 40 minutter. da ble det momentant mer utfordrende. Nå er det Ullern som sliter med å beskytte rom og/eller stenge pasningslinjer. Derav 1-1 til pause.

2.omg

Ullern går ut på banen igjen mot Union, og en god følelse, selv bare med 10 menn. Den var nærme å gi momentant effekt da Aleksansjan kommer alene med keeper. Luytkis på åpen kasse skulle få ballen, men motstander i veien. Videre flytter Ullern mest føttene i forsvar, og det blir vanskeligere og vanskeligere. 2-1 til Union kommer derfor etter 10 minutter spilt. Ullern gjør noen endringer i presset, men virker ikke som stor effekt. Etter et bytte og en formasjonsendring videre, blir det bedre, og Ullern klarer nå å holde ballen i lengre perioder. Der i fra er det målbonanza til siste slutt. Først 2-2, så skårer Union 3-2, men Ullern utligner igjen til 3-3. 10 sekunder før slutt får Union dessverre spikeren i kista, og det blir 4-3 til de burgunder-fargende.