MSA: Seier og smultring mot Sarpsborg!��

Postet av Alexander Bendiksen den 7. Mai 2024

Sarpsborg 08 sine rekrutter kom mandag kveld på besøk i 15 grader, lett overskyet og nyvannet bane da alt lå til rette for en ny spennende kamp for Ullerns beste menn!😊

Ullern fra start:

1.omg

I likhet med forrige kamp, ble det en drømmestart for Ullern med to mål før 8 minutter var spilt. Likevel hadde Sarpsborg en enorm mulighet like før 1-0 og bare en mesterlig redning av Jesper Wold gjorde at det forble 0-0. Hjemmelaget presset høyt stort sett gjennom hele omgangen og fikk betalt for det med en del brudd nærme Sarpsborg sitt mål. Hjemmelaget klarte også, i motsetning til tidligere i sesongen, å vurdere når de skulle bruke lengre tid i angrep som igjen gjorde det lettere å gjenvinne ballen når de mistet den.

2.omg

Andre omgang ble, som i mange kamper tidligere denne sesongen, preget av mer overganger begge veier og en del store målsjanser som følge av dette. Hjemmelaget klarer ikkje å presse høyt på samme måte som i første omgang og blir mer avventende. Offensivt blir det lengre vei til målet og vanskeligere å sette opp de gode 1v1 spillerne i fremre ledd. Innsatsen og antall metere som legges ned uten ball i denne omgangen er likevel beundringsverdig og hjemmelaget ror i land en fortjent 2-0 seier og årets første smultring!

Gule kort Ullern: Gabrielsen og Foss Evensen