Cleve Broch til Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 15. Des 2023

Jacob Cleve Broch hadde en strålende 2023 sesong. Nå velger unggutten å bytte ut rødt med blått når han går til Kjelsås. 
Vi skulle gjerne hatt han hos oss kommende sesong, men vi respekterer hans valg og håper han fortsetter den gode utviklingen, sier sportslig leder Magne Aarvik.

Jacob Cleve Broch i aksjon mot Junkeren. FOTO: Merethe Fosby

Første gang i annen drakt
Bortsett fra et par kamper for NF Academy så har Cleve Broch aldri spilt kamp i annen drakt en Ullerndrakten. Spilleren som fikk 10 kamper i PostNord-ligaen denne sesongen velger nå overgang til Kjelsås for å fortsette på det nivået. 
Det er litt vemodig å forlate Ullern og det har ikke vært et enkelt valg. Har brukt veldig mye tid på å tenke på dette, men til slutt kom jeg frem til at jeg ønsker å prøve meg i Kjelsås. Nå som jeg har hatt siste trening så føles det selvfølgelig litt rart, men jeg ser veldig frem til å komme i gang med trening i Kjelsås, sier Cleve Broch. 

Klare ambisjoner
Cleve Broch er tydelig på at han ønsker å bli så god som mulig på fotballbanen, og ambisjonen er klar foran kommende sesong. 
Jeg ønsker helt klart å kjempe meg inn i førsteelleveren til Kjelsås denne sesongen. Jeg drar ikke dit for å spille 4.divisjon. Men jeg er forberedt på å jobbe hardt for å nå målene mine, sier Cleve Broch. 

Vi i Ullern ønsker Cleve Broch lykke til videre! 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.