Flere kjente fjes på siste økt før jul!

Postet av Ullern Fotball den 15. Des 2023

A-laget avsluttet året 2023 med internkamp hvor flere tidligere Ullernspillere dukket opp. Dette var også siste økten til Thomas Martinussen etter 4,5 år i Ullern. Midtbane-eleganten legger skoene på hylla, men utelukker ikke at det kommer til å krible i beina igjen når temperaturen stiger. 

f.v. Jonas Brauti, Felix Horn Myhre, Håkon Helland Hoseth, Sebastian Remme Berge. Foto: Merethe Fosby

Veldig gøy med besøk
Sportslig leder Magne Aarvik syns det er veldig gøy at tidligere Ullernspillere kommer innom på besøk og tror det er til stor inspirasjon for de yngre ullernspillerne. 
Først og fremst så er vi veldig glad for å se at spillere som har gått gradene i klubben vår tar steget videre til å spille på det høyeste nivået i Norge. Og de er jo fortsatt unge gutter som kan fortsette å utvikle seg videre fremover, så det blir spennende å følge med dem. Også syns vi det er veldig stas at de tar turen innom og deltar på en økt. Det er jo veldig inspirerende for våre gutter å få være med dem på nært hold og ikke minst spille med dem, sier Aarvik. 

Magne Aarvik delte også ut en liten oppmerksomhet til Felix Horn Myhre og Håkon Helland Hoseth før økten. Begge spillerne legger bak seg en utrolig sesong hvor Horn Myhre tok sølv med Brann og kom på årets lag i eliteserien. Og Hoseth på sin side var en sterk bidragsyter når KFUM sikret opprykket til Eliteserien.


Martinussen legger opp
De som hadde tatt turen til CC Vest Arena fikk også med seg Thomas Martinussen sin siste økt i toppfotballen. Han har bestemt seg for å avslutte karrieren etter 4,5 år i Ullern. Spilleren med U-landskamper og eliteseriespill for Aalesund ser tilbake på en fin tid i Ullern. 
Jeg har trivdes utrolig godt her i Ullern og det er vel akkurat derfor det ble såpass lenge som det ble. Masse flotte folk som jobber i klubben og vi har også hatt et kjempegodt samhold i garderoben, sier Martinussen. 

Martinussen er åpen på at han kommer til å savne fotballen og at han nok kommer til å kjenne det krible litt i beina igjen når våren nærmer seg. 
Ja jeg blir absolutt å savne det. Jeg har jo hatt noen skadeopphold de siste par årene og da har jeg virkelig fått kjenne på det og ikke spille fotball. Så når det blir litt varmere i været igjen så vil jeg nok kjenne litt på det ja, smiler Martinussen. 

Siste økt for Thomas Skog Martinussen. (Foto Merethe Fosby). 

Her er et knippe bilder fra den siste økten i 2023. FOTO: Merethe Fosby


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.