Ullern Fotball inngår samarbeid med Øystein Schierning Eldegard og psykologklinikken Angstklinikken på Majorstuen

Postet av Ullern Fotball den 7. Des 2023

Øystein Schierning Eldegard er utdannet psykolog med en lang og pågående idrettskarriere. Både fra interkretsnivå i juniorfotball, og volleyball i norsk eliteserie i flere år, samt landslagserfaring i volleyballen i en tre-års periode. Han spiller nå som kaptein for klubben sin i den norske eliteserien i volleyball. 

Øystein brenner for at enhver utøver skal få nyte all idrettsgleden fotballen kan gi, samt optimalisere utøveres muligheter for utvikling individuelt og i lag. Hvis en utøver i klubben opplever mentale barrierer eller problemstillinger som en strever med å komme over på egenhånd og med hjelp fra trenere, kan han bidra med en annen type kompetanse. Denne kompetansen vil være basert på evidensbare psykologiske intervensjoner, samt hans egne erfaringer innenfor idretten/toppidretten. 

Øystein har tidligere hatt et samarbeid med Ullern fotball og ønsker nå gjenoppta dette gjennom et samarbeid med hans psykologklinikk på Majorstuen – Angstklinikken. 

Tilgjengelig dagtid mandager og fredager.

Ved interesse ta kontakt på e-post: oystein@angstklinikken.no

Info om priser for enkelttimer (ta evt kontakt ved ønske om pakketilbud) : https://www.angstklinikken.no/priser-og-booking/

Sportslig leder Magne Aarvik

Enten det er for å ekstra hjelp til å forbedre prestasjoner på fotballbanen eller for å ha et godt liv på eller utenfor banen, er vi veldig glad for å kunne lede våre spillere et trygt, godt og meget kompetent sted når behovet er der!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.