MSA: Alexander S. Bendiksen er vår nye hovedtrener

Postet av Ullern Fotball den 21. Nov 2023

Etter at Ullern Fotball og Anders Lübeck tidligere i uken ble enige om å ikke videreføre samarbeidet er det nå klart at Alexander S. Bendiksen tar over roret og skal lede våre beste menn i 2024. De aller fleste i Ullern Fotball vet hvem "Bix" er og det er liten tvil om at det er en ekte klubbmann som tar steget opp. 

Vi gratulerer Bendiksen med sin nye rolle og har tatt oss en prat med den ferske A treneren bare en liten uke før oppkjøringen til sesongen 2024 starter kommende uke. 

Hvorfor valgte du å påta deg rollen som ny hovedtrener for Ullern Fotball? 

Etter 16 år i klubben, der jeg har veiledet alt fra 4-åringer til å være assistent på A-laget under to ulike trenere, kjenner jeg at dette er mer enn bare en jobb - det er en lidenskap. Hva som virkelig trigger meg, er ikke bare det å håndtere en ny utfordring, men å være en del av noe som skiller seg ut. Ullern Fotball er ikke bare en klubb; det er et fellesskap, med en gruppe trenere som tror på å utfordre de tradisjonelle normene i fotballen og forme fremtiden på vår måte.

Det som setter Ullern Fotball i en særstilling, er vår evne til å bygge sterke bånd fra barne- og ungdomsfotballen helt opp til A-laget. Vi har en historie med å konkurrere på høyt nivå i de yngre aldersgruppene, men nå er tiden inne for å gjøre A-laget til et ekte fyrtårn. Vi ønsker ikke bare å vinne kamper, men å skape et miljø både på og utenfor banen som vi kan være stolte av! 

Hva personlig kan du bidra med?

Jeg bringer med meg ikke bare kunnskap og kompetanse til treningsfeltet, men en visjon om å gjøre hver treningsøkt til en reell forberedelse til kamp. Jeg tror på en tilnærming som utfordrer spillerne til å strekke grensene sine, samtidig som inkludering og samarbeid er hjørnesteiner i hvordan laget skal drives. Som ledere skal vi sette klare rammer og premisser for at vår gruppe skal utvikle seg både på og utenfor banen.

Hva slags fotball skal vi spille? 

I forsvarsspillet skal vi ut og presse motstanderen over hele banen og få mange brudd nær målet vi skal skåre på. I angrepsspillet skal vi så raskt til mål som mulig, men om det krever to eller femti pasninger er det begge situasjoner vi skal beherske. Det skal være både morsomt å spille på laget og å se laget spille!

Hva skjer fremover?

Nå jobber vi med å bygge en spillerstall som er interessert i å skape et sterkt sosialt bånd i garderoben og som ønsker å bli litt bedre hver gang de går utpå bane. Samtidig er det en periode med intense møter og planlegging for den kommende sesongen. Fra oppkjøringen som starter 27. november, vil vi gradvis introdusere treningsmetodikk, spillestil og alt som hører med. Ved seriestart den 6. april er jeg overbevist om at laget vil være konkurransedyktig mot alle vi møter.

Sportslig leder Magne Aarvik om ansettelsen

Ullern Fotball har lenge vært kjennetegnet av et helhetlig og samkjørt arbeid på alle alderstrinn og nivåer. Med utnevnelsen av Alexander Bendiksen som A-lagstrener skal den røde tråden i klubben bli enda tydeligere, og vi skal knytte sterkere både mellom små spillere, store spillere, supportere, støttespillere, trenere og ledelse. Ullern har klare målsettinger om å utvikle spillere til de aller øverste nivåer. Med Alexander ved A-roret har vi definitivt kompetanse til å utvikle både lag og spillere i den retningen. Vi gleder oss!

Vi ønsker alle Alexander lykke til med ny rolle og øvrig trenerteam blir presentert om kort tid. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.