Keeper-camp med Ullern Fotball i høstferien!

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2023

Den 6. og 7. oktober 2023 inviterer Ullern Fotball til nok en keeper-camp for alle interesserte i og rundt Oslo! Ullern Fotball har over flere år jobbet godt med den mest særegne posisjonen på fotballbanen, og flere av våre keepere har gått videre til spill OBOS-liga eller Eliteserie. Nå er vi klare for runde 2 med gøyale og lærerike dager. Alle i alderen 7-13 år er velkomne, uavhengig av ferdigheter. Gutter på fredag den 6., og jenter på lørdag den 7. oktober.

Hovedansvarlig trener er Dennis Berg Smalsundmo og er ansatt fulltid i klubben. Smalsundmo er nå keepertrener for våre seniorspillere på både dame- og herresiden, samt G19. Dennis har også keepertreningene på akademiet i alderen 7 til 11 år. I tillegg til Dennis vil det være kvinnelige og mannlige keepertrenere fra Ullern og Røa. Kanskje kommer det en overraskelse i tillegg. Smalsundmo har følgende å si om keeper-campen:

Det er utrolig gøy at vi kan tilby denne pakken enda en gang til keeperspillere i et større omfang enn internt i egen klubb. Vi ønsker å fordele artighetene og kunnskapen med flere ivrige keeperspillere, som ELSKER å ta på keeperhanskene. Med interessen fra sist keeper camp, er det ikke utenkelig at dette blir en fast greie. 

Dagen vil se ut som følger:

  • 15 minutter til oppmøte og gruppeinndeling
  • 75 minutter keepertrening
  • 30 minutter videomøte
  • 30 minutter lunsj
  • 90 minutter keepertrening

For keepere i andre klubber vil det være påmelding gjennom e-post til kontaktperson Dennis. Legg til i eposten hvor mye erfaring barnet har på keeperrollen, slik at vi kan sikre at keeper-campen ikke blir noe annet enn gøy!

Pris for deltagelse er 400 kr, og overføres med navn på deltager til konto 1594 22 78478 innen oppmøte.
 
For påmelding og eventuelle spørsmål kan kontaktperson Dennis Berg Smalsundmo kontaktes på densmal@me.com eller 97619810.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.