Kapteinen: "Være en man kan stole på"

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2023

Foto: Merethe Fosby.

 

Vårsesongen var en trå affære, seier mot Bærum gav tro på at det umulige kan være mulig likevel, veien oppover er kortere enn en skulle tro etter nesten en halv sesong uten seier. Vi har tatt en prat med kaptein Ismar Dizdar om vårsesongen, trenerbytte, hans rolle som kaptein og troen på fornyet kontrakt og vel så det når vi entrer andre halvdel av sesongen. 

Lys i enden av tunellen 

Slik situasjonen var tror jeg det ville blitt vanskelig uten noen endringer. Trenerskifte midt i sesong var noe nytt for meg, så åpenbart var jeg spent på hvordan det skulle bli. Etter introduksjonen til Anders i garderoben var jeg solgt. Plutselig var lyset i enden av tunnelen tilbake. Det er vanskelig å peke ut noen få ting han har kommet inn med, men passion, tro på oss og tydelighet på hva han ønsker er faktorer som kan trekkes frem. For de spesielt interesserte er det bare å komme på trening en dag så skjønner man ganske fort hva jeg mener.

Ser et godt stykke oppover på tabellen

Vanligvis ville jeg kanskje vært litt politisk korrekt og sagt at vi ikke må ta av helt etter første seier, men akkurat nå føler jeg troen og stemningen i gruppa er så bra at vi kan sikte litt høyere enn å bare sikre plassen.

Vi må bygge videre på det vi har satt i gang med. Vi så hvor mye det kostet å vinne mot Bærum, og vi var kanskje litt heldige i enkelte situasjoner. Når man er der vi er på tabellen for øyeblikket kan man til tider ha litt høye skuldre og gå for den «enkle» løsningen ved å bare kvitte seg med ballen for å ikke gjøre noe feil. Jeg tror akkurat det å tørre å beholde roen i det oppbyggende spillet blir meget viktig i kampene fremover. Vi har allerede blitt bedre på det de siste ukene, så jeg har kjempetro på at utviklingen vil fortsette.

Azemi et forbilde på alt

Fitim er en knakanes god kar som mildt sagt har kommet inn i gruppa som et friskt pust. En ting er hvor sinnsykt god han er, men han er virkelig et forbilde på alt. Tror ikke vi helt forstår hvor heldige vi er, så alle burde benytte seg av muligheten til å lære av en så rutinert og erfaren spiller. Det lukter mål bare du ser på fyr!

Vi har en ganske ung tropp så det å holde styr på Rye og gjengen er i seg selv en heltidsjobb. Neida! Jeg ønsker å være en stabil spiller som står frem i vanskelige øyeblikk. Rett og slett være en man kan stole på og en som bidrar til at dette momentumet vedvarer. Nå syns jeg veldig mange tar ansvar på ulike måter så heldigvis jobber vi sammen om dette.

Mr Espen 100% Lindøe viser vei 

Espen Lindøe er for meg soleklar der (å sette standarden på trening). Å ikke gi 100% er rett og slett ikke et alternativ for han. Alle lag burde ha en Espinho, i hvert fall i tunge perioder. Jeg vil også nevne hele kollektivet, for det å tape så mye som vi har gjort tidligere i år er ikke lett.

Foto: Merethe Fosby. Vi satser på mer jubel for Dizdar og co på lørdag mot Alta kl.17.00 på CC Vest Arena. 

 

Det ble trått oppe i det høye nord mot Tromsdalen i helgen som var. I morgen tirsdag kl.17.00 starter forberedelsene som skal lede til 3 nye poeng for kaptein Dizdar og hans lagkamerater. Lørdag kl.17.00 venter Alta på CC Vest Arena. Vi trenger deg på tribunen, den ekstra energien fra publikum er fort avgjørende i disse tette og jevne kampene. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.