G19: Full pott i 2. div

Postet av Ullern Fotball den 8. Mai 2023

Mye bra både med og uten ball

Våre gutter har virkelig levert varene så langt denne sesongen i G19 2.divisjon. Med 4 seiere på 4 kamper, har gutta full pott så langt denne sesongen. 

Det høye presset, som de fleste ungdomslagene i Ullern er glad i, har vært en viktig faktor i de gode kampene vi har spilt. Dette ble et viktig våpen spesielt i forrige kamp på hjemmebane mot Korsvoll 2, da det ble veldig vanskelig for de gutta i blått å spille seg ut. 

I tillegg til den defensive jobben som legges ned, klarer vi å skape mange sjanser til vår favør. Det har ført til mange målrike kamper så langt denne sesongen, og alt tyder på at den trenden kommer til å fortsette utover sesongen. 

 Fortsatt en god del å jobbe med

Kommentar fra gårsdagens kaptein Mikkel Skretting: Kontrollerte seiere i alle kamper med mye bra spill, men mulighet for å score en god del mer i hver kamp. 

Vi er veldig gode i motstanderens halvdel, og som Mikkel nevner, så kunne vi ha scoret en god del mer i hver kamp ut fra antall målsjanser vi har i løpet av 90 minutter. Ullern laget som spiller en divisjon over oss sliter også med å score på alle de gode målsjanser de skaper, så dette er noe hele spillergruppa skal jobbe videre med. 

Kort kommentar fra trener Nicolas Gajardo: Vi ønsker alltid å prestere så bra vi klarer uavhengig av hvem som står på den andre halvdelen når kampen skal blåses i gang. Vi synes vi har klart dette bra hittil, vi dominerer mestparten av våre kamper og er solide både off og def.
Dette er noe vi helt klart skal bygge på videre og gleder oss til å se hva dette laget kan få til denne sesongen. 

Neste seriekamp i Gutter 19 år 2. div. er førstkommende fredag 12. mai kl 20.00 borte mot Hasle-Løren. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.