G19: 3-0 seier mot Årvoll

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2023

Det ble litt mer å juble for når vi tok i mot Årvoll til årets første hjemmekamp. Et tidlig mål og tidlig overtak så ut til å bli kampbildet, men i fotball snur det fort og det ble ikke avgjort før mot slutten.

Klarer aldri å ta skikkelig tak i kampen

Årvoll gir oss enormt mange gode overganger og vi kommer flere ganger i situasjoner som er neste for gode til å være sanne, 3v1 og 4v2, men vi klarer ikke helt å time når pasninger skal slås eller hvor hardt. Dermed får vi stadig brudd på egne brudd og kampen bølger voldsomt frem og tilbake uten at noen av lagene klarer å få noe grep i noen retning, sier G19 hovedtrener Johan Egil Rudi.

Hjemmelaget gikk ut i hundre og etter bare få minutter blir Kaspersen felt inne i 16m, straffe til Ullern og Nima Sharifi feirer en tidlig ID ved å sette ballen sikkert fordi keeper. Flere muligheter ender ikke i mål og Årvoll kommer etterhvert til hektene og omgangen er spillemessig ganske jevn selv om Ullern nok har et lite overtak i sjanseprotokollen.

2.omg i samme sporet

I andre omgang fortsetter egentlig trenden, Ullern skaper sine muligheter i spill mens Årvoll først og fremst er en trussel på dødball eller på overganger ved sin meget gode venstrekant. Hjemmelaget legger om formasjon i et forsøk på å skaffe seg noe bedre kontroll over kampen, men så lenge den ikke er avgjort er den åpen. Det er til Albert Aleksanjan drar seg mot dødlinjen og finner Khospayam alene med nettmaskene. 2-0 og roen senker seg. Like før slutt er Gustav Stavseng alene gjennom med keeper etter en meget fin pasning fra Caspar Barman Hågå og fastsetter sluttresultatet til 3-0. Dessverre pådrar Ellef Oldevik Herstad seg sitt andre gule kort og må dermed stå over neste kamp.

Stavseng iskald alene med keeper. Foto: Jon Oldevik.

Hovedtrener Rudi oppsummerer

Det blir veldig synlig at vi er en fersk gjeng. Vintersesongen har gitt alle mye god matching, men vi har hatt lite matching sammen med den 11eren som nå spiller G19 div.1. Mange har vært med rekrutt og fått verdifulle minutter seniorfotball der. Så blir det nå vår jobb å så fort som mulig skape et godt lag ut av en gjeng gode spillere som ikke har spilt så mye sammen tidligere. Vi kommer til å bli bedre og bedre etterhvert som sesongen skrider frem når vi får bygget stadig sterkere relasjoner. Mot Årvoll, som er en vanskelig motstander (to tap mot de i fjor), viser vi en innsats, en moral og et samhold som allerede er sterkt. Vi holder samtidig nullen og skårer tre mål, dette tar vi med oss videre og glede oss til fortsettelsen.

Ullern fra start: Inn kom Sean Bonaventure Andreassen for Kaspersen (40 min), Ludwig Lorentz Aulie for Sæthre (60 min), Ellef Oldevik Herstad for Cleve Broch (45 min), Gustav Stavseng for Sharifi (60 min), Marius Karlstrøm Teigen for Peya (75 min) og Caspar Barman Hågå for Aleksanjan (85 min).