Reisebrev fra Rigacup G14 2023

Postet av Ullern Fotball den 23. Jan 2023

Bildetekst: G09 tok bronse i Rigacup 2023

Teksten under er skrevet av spillerne, Luka Thyness-Larsen, Leon Zahl og Magnus Hjelle.

Hele turen startet på Lysaker stasjon hvor gjengen satte seg på flytoget til Gardemoen. Etter flytoget ble det en trist affære gjennom taxfreen siden dette tross alt var en sukkerfri reise. Vi kommer til hotellet på ettermiddagen spente på morgendagen.

Etter en god natt søvn venter F.C Futura fra Finland som turens første motstander. Kampen mot Futura var en thriller med mange sjanser til begge lag. Det ender til slutt med en stilling på 2-2 etter en overbevisende prestasjon av gutta! Men det var ingen tid til å hvile, for neste motstander var NF Academy. 5 timer senere etter mat og hvile, vinner vi komfortabelt med 4-1 mot et sterkt lag.

Bildetekst: Gustav Stachowski ble kåret til turneringens beste angresspiller

I siste kamp i gruppespillet, mot F.C. Tiigres fra Estland, var det sluttspill som sto på spill. Hvis vi vant kom vi til A-sluttspill, hvis vi tapte kom vi til B-sluttspill. Vi dominerte kampen og det endte med 3-1 etter mange store målsjanser til Ullern. Nå var vi videre til A-sluttspill etter å ha toppet gruppa med 7 poeng.

I semifinalen møter et tøft og fysisk Brann lag. Det står 1-1 til pause og spillet bikker i vår favør. Dessverre gikk ikke alt vår vei foran eget og Brann sitt mål, og vi tapte 2-1 etter en sen skåring av Brann. Men vi gjør en sterk prestasjon og vi kunne like gjerne vunnet mot et utrolig sterkt Brann-lag. Skuffet går gutta tilbake til hotellet, men med et mål, og det er å vinne bronsefinalen og komme på pallen.''

Vi gjenforenes med F.C Futura i kampen om 3. plass etter en jevn kamp i gruppespillet som endte 2-2. F.C Futura går opp i tidlig ledelse, men gutta kjempet på og til slutt ender resultatet fortjent 3-1 til Ullern. Takket være en solid laginnsats og hardt arbeid, kunne vi ta med oss medalje hjem fra Riga cup som det første Ullern kullet.

Bildetekst: Leon Ommundsen ble kåret til "MVP" mot NF Academy

Det har vært en fantastisk helg sportslig, men det beste har vært å være sammen en hel helg som lag. Spise, sove, spille og ha det morsomt sammen. Alle har blitt bedre kjent med hverandre og blitt enda bedre venner.

Vi gratulerer med en kruttsterk bronse i Rigacup!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.