Uke 4: Kamp både lørdag og søndag

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2023

Voldsomt med sykdom og rusk i maskinen vår om dagen, viktig at vi alle tar våre forhåndsregler for å unngå både å bli syk selv og å smitte andre. De aller enkleste tiltakene: 

  • Ta tran og ekstra D vitaminer (som vi får fra solen og dermed lite å hente derifra i disse tider)
  • Minimum 8, helst 9 timer med søvn av god kvalitet - det betyr bort fra skjermer og mobil i god tid før leggetid, temperert og godt luftet rom og digg seng
  • Kle seg godt nok til og fra hit og dit når en må ut, starte økten med nok klær så en unngår å fryse
  • Dusje og skifte i garderoben rett etter en er ferdig med økt eller ekstra ute/bua
  • Minske tett sosialt samvær i de verste sykdomsperiodene på skolen
  • Gode tiltak gir en også troen på at en ikke skal bli syk, placebo kanskje - men tro kan flytte fjell og bakterier og virus ;) 

Når du leser denne ukeplanen er nok våre første kamper med uttak gjennomført, gradvis skal vi få alle opp til 100% kampklar fysisk form for 90 min med turbo rock and roll fotball. Uttakene vil i stadig mindre grad bli preget av å "gi folk sjansen", her må du sørge for at du "fortjener sjansen" gjennom dine prestasjoner, innsats, bidrag og engasjement gjennom treningsuken. Er du ikke i den troppen du ønsker, enten der er A, B, G19-1 eller G19-2, ja da er det i hverdagen og på kampdag du må vise oss trenere at du er klar for å danke ut den som har plassen foran deg i løypen. 

Fredag 27.jan

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Generell oppvarming + skadeforebyggende hink, hopp og dytt, pasningsøvelse med motstand stort område i store grupper med fokus på omstilling fra A til F, spilløvelse mot ett mål med fokus på et par momenter mot 4-4-2 struktur og spill 11v11 2X6 min. Ferdig kl.21.00. God plass til egentrening etter økten for de som vil det.  

*God plass til ekstra etter økten for alle. 

** Sende mål for kampen lørdag til trenere. 

Lørdag 28.jan

Kl.13.00 - MSA vs Gjelleråsen på Gjelleråsen for de som vil reise litt tidlig å se den. 

Kl.15.00 - Kamp vs Gjelleråsen på Gjelleråsen. Oppmøte kl.14.00. Tropp: Proto, Mikkel, Gustav Stavseng, Ludde, Emil S, Luca, Lind, Olav, Tran, Tollef, Ellef, Fjellman, Caspar, Albert, Dani og Teigen. 

* Styrke ben umiddelbart etter kampslutt på banen eller i et lokale vi får låne. 

** Sende mål for kampen søndag de som spiller der. 

Søndag 29.jan

Fri/egentrening


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.