Herman Udnæs (f.05) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 29. Nov 2022


Nok en juniorspiller tar steget opp til A-laget
Peder Hermann Jorsett Udnæs som er hans fulle navn har etter solide prestasjoner for Ullern 2 og på Junior blitt belønnet med plass i A-stallen foran kommende sesong.

Og gutten med den fryktede venstrefoten håper å skytes seg til sin debut kommende sesong.
- Jeg har veldig glad for denne muligheten. Målet har jo vært å komme meg inn i A-stallen og jeg ser frem til å trene jevnlig med dem fremover. I utgangspunktet så regner jeg med at det blir mest spill i 3.divisjon kommende sesong, men jeg håper jeg presterer så bra at jeg kan få debuten min i 2.divisjon også neste år. Det er i alle fall målet, smiler Udnæs. 

(Herman Udnæs med et aldri så lite skråblikk på sin tidligere hovedtrener, Alexander Bendiksen)

God utvikling
Alexander Bendiksen har vært hovedtrener for Herman Udnæs i mange år og fulgt utviklingen hans tett i ungdomsfotballen, og Bendiksen er imponert over sin elev.
- Udnæs har utviklet seg jevnt og trutt hele veien, men jeg syns kanskje han har hatt størst utvikling det siste året. Tidligere har han vært veldig god i den offensive delen av spillet, men kanskje slitt litt mer i det defensive. Men nå har han hatt en enorm fremgang på det området og egentlig gjort det til en styrke i spillet sitt. Hans evne til å vinne ball oftere og omstille bedre fra angrep til forsvar har blitt veldig bra.
Så jeg syns han har gjort seg fortjent til plassen også må han bare fortsette å jobbe hardt for å fortsette den gode utviklingen, avslutter Bendiksen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.