Uke 48 - dobbelkamp til helgen

Postet av Ullern Fotball den 26. Nov 2022

Det har skjedd en del nyheter siste tiden for vår del. G19 Rekrutt har vi dessverre måttet kutte ut den kommende sesongen pga for få spillere til å kunne levere et tilfredsstillende produkt. Det vil bety at vi tar over G19-2 laget i G19 2.div som har kampdag på søndager. Jeg vil prøve å flytte så mange av de kampene som mulig til fredager så vi får en så god treningsuke som mulig. Ellers har vi jammen meg fått en helt unik godbit i 3.div med en ekstremt sterk avdeling, så det er bare å brette opp ermene å krige om å komme med i troppene til Norsk Tipping-ligaen i 2023. Et unikt bra spillerutvilingsår kan vi se frem mot gjennom vinteren. 

Garderobeansvar: Christian Leiknes Lind 

Vi skifter som sagt alltid før og etter trening og dusjer på klubbhuset sammen. 

De som har utstyrsansvar fullfører hele denne uken før vi bytter til desember gjengen. 

Skryt til alle så langt, vi har særs lite skavanker etter to fulle uker, bare litt smeller og smårusk her og der. Dialog som sagt enormt viktig for å unngå at småting blir store ting. 

Her følger ukens meny. 

Lør 3.nov

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. Bua ledig hele dagen. 

Søn 4.nov

Kl.13.30 - Lag 1 vs Notodden G19 på CC Vest Arena. Oppmøte kl.12.30 i gard 8. Tropp: Mikkel, Olav, Stensland, Lind, Emil S, Edi, Ellef, Teigen, Albert, Dani, Railo og Sondre LR. 

Kl.16.30 - Lag 2 vs Grorud U17 på Grorud. Oppmøte kl.15.30. Tropp: Noah M, Ludwig, Seb S, Gustav, Sondre BH, Tollef, Oscar M, Oscar A (prøvespiller), Tran, Caspar, Noah C, Fjellman og Theo F + 2-3. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.