MSA: Nytt trenerteam på plass!

Postet av Ullern Fotball den 21. Nov 2022

Vi har gleden av å presentere våre nye seniortrenere for kommende sesong. Stian Børven er ansatt som hovedtrener og med seg på laget får han Sigve Ravnåmo som assistent, Dimitar Totev som trener, og Dennis Berg Smalsundmo som keepertrener. 

Fra venstre: Dimitar Totev, Stian Børven, Sigve Ravnåmo og Dennis Berg Smalsundmo

Veldig fornøyd med ansettelsen
Sportslig leder i Ullern Fotball, Magne Aarvik er veldig fornøyd med å ha Stian og hans team på pass.
- I Stian Børven får vi en ung og veldig lovende hovedtrener som sammen med Sigve kan vise til veldig gode resultater med Lokomotiv Oslo. 
Så styrker vi teamet ytterligere med Dimitar og Dennis som begge er ansatt i klubben på yngre avdelinger som igjen betyr at vi har et trenerteam som alle jobber her på fulltid. 

Hvorfor falt valget på Stian Børven?
- Først og fremst fordi vi mener han er faglig sterk og vi tror han kan gi oss gode resultater. Stian kjenner vi også fra tidligere fra hans tid som spiller i Ullern og vi vet at han representerer de verdiene vi så etter i en fotballtrener. Ullern er en klubb for utvikling, og vi tror Stian vil bidra til å utvikle både klubben, laget og spillerne så vel som seg selv som fotballtrener de neste sesongene, sier Aarvik.

God følelse
Vi møtte Børven og Ravnåmo på det som var deres første offisielle arbeidsdag i Ullern Fotball og begge to ser virkelig frem til å komme skikkelig i gang.
- Vi ser veldig frem til å komme i gang og gleder oss veldig til å møte spillerne. Jeg kjenner klubben ganske godt fra før fra min tid som spiller her i 4 år tidligere og kjenner trenermiljøet godt og vet at dette er en bra klubb med et godt og utviklende trenermiljø, så jeg har en veldig god følelse på dette. Også er vi glad for å ha med oss Dimitar og Dennis på laget og jeg tror vi fire skal bli et veldig godt team, sier Børven. 

Også Sigve Ravnåmo ser frem til å jobbe i Ullern Fotball og har fått et godt førsteinntrykk av klubben.
- Jeg kjenner jo ikke klubben fra før slik som Stian gjør, men jeg har jo et godt inntrykk av klubben sett utenfra og vet at dette er en seriøs klubb som jobber godt på alle nivåer. Og første inntrykket mitt siden jeg selv kom inn døren her er ubetinget positivt. Alle er veldig imøtekommende og positive, så dette tror jeg blir veldig bra, sier Ravnåmo. 

Ta ytterligere steg
Både Børven og Ravnåmo er imponert over den jobben som er gjort de siste sesongene og ønsker å bygge videre på det og forhåpentligvis ta ytterligere steg i tiden fremover.
- Den jobben som er gjort her før oss har utvilsomt vært veldig godt. Å rykke opp og samtidig etablere seg i 2.divisjon i første sesong er en sterk prestasjon av spillergruppen og trenerapparatet som var her før oss. Så handler det nå om å bygge videre på det og samtidig ha fokus på å utvikle oss videre, sier Ravnåmo. 

Børven har også fokus på at det er viktig med kontinuitet og at det blir viktig å beholde en stamme i laget.
- Vi er opptatt av at vi beholder en kontinuitet i laget og at vi bevarer stammen fra forrige sesong. Også vil det være naturlige utskiftninger i en tropp med forhåpentligvis noen nye friske pust inn, sier Børven. 

Utvikling av spillere
Stian Børven er klar på at det blir viktig å få frem unge spillere hvis klubben skal kunne komme nærmere toppen i Norge.
- For en klubb som Ullern så er det viktig at vi klarer å utvikle en del egne spillere og vi må gi sjansen til de unge som fortjener det. Vi har mange trenere i klubben som bruker mye tid og energi på å utvikle spillere som skal bli gode nok for Ullern sitt A-lag og forhåpentligvis ta ytterligere steg også, og da er det viktig at vi gir dem sjansen. Så er det også slik at vi nå har et rekruttlag som skal spille 3.divisjon og der vil de få solid matching hver eneste helg. Presterer man godt der så er ikke steget like langt opp til 2.divisjonsspill, sånn som det var forrige sesong, avslutter Børven. 

Vi er meget glad for å ha trenerteamet på plass og for de som ønsker å få med seg første treningsøkt så har dere muligheten til det tirsdag 22.11. klokken 17:00 på CC Vest Arena.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.