Uke 46: Sesongen 2023 rulles igang

Postet av Ullern Fotball den 9. Nov 2022

Med 22 uker å forberede oss på til seriestart så har vi både god tid sånn sett, men vi skal naturlig nok aldri tenke slik. Hver dag skal vi skynde oss for å bli bedre, vi skal gjøre det vi bør gjøre her og nå og vi skal ikke vente til neste trening med å være den standarden selv som vi ønsker gruppen skal holde. Siden bandyen snart tar over så blir garderobe nr 8 vår egen garderobe gjennom vinteren til midten av mars. Det har noen åpenbare fordeler som vi skal nytte oss godt av før vi flytter tilbake til nr 3 når sesongen nærmer seg. Mer om dette på møtet mandag. 

Oversikt over hvem som har ansvar for garderoben de ulike garderobene og hvem som har ansvar for utstyr blir delt med dere på FB siden og vil stå klart for alle i garderoben. 

Forfall meldes som vanlig senest kl.12.00 samme dag som aktivitet, inkl grunn.

Lør 19.nov

Kl.12.15 - Fotballtrening. Innhold: Oppvarming+skadeforebyggende, EPE, spill mot/fra et mål øvelse med fokus på å spille oss ut mot ulikt høyt press og hvilke prinsipper vi skal bruke og spill 11v11 på normal bane 3X10 min, 3 min pause. Egentrening: Bua ledig og litt plass på banen etter oss. 

Søn 20.nov

Fri/egentrening

*Styrke overkropp i bua kl.14.00 med veiledning for de som ønsker det og vil trene sammen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.