MSA: Espen Lindøe - 4 år i Ullern Fotball

Postet av Ullern Fotball den 23. Sep 2022

Mens vårt menn senior A lag har spillepause et par uker så har vi tatt oss en skikkelig prat med en av veteranene i A gruppen, nemlig Espen Lindøe. Han kom til Ullern fra Bærum i 2018 og har siden den gang vært en utrolig viktig spiller for oss, men minst like viktig som en person med høy arbeidsmoral og standard i alt han gjør. Vi har tatt en prat med Espen og ikke minst sentrale personer i Ullern Fotball OM Espen. 

Ullern – en godt drevet klubb

Jeg kom til Ullern fra Bærum i 2018, etter en sesong i Bærum hvor jeg følte de unge var ganske nedprioritert. Hadde hørt at Ullern var en godt drevet klubb på vei opp og fram, og sendte daværende hovedtrener Ole Johan Aas en melding. Jeg fikk et kjempegodt inntrykk både av klubb og trenere helt fra starten, og signerte vel etter kun noen dager på trening.

Enorme steg både på og utenfor banen

Rent sportslig sett så har klubben tatt enorme steg på alle arenaer. Da jeg kom var Ullern et nedre halvdel 3.div lag, med et B-lag bestående av det man kunne få tak i av trenere, tidligere spillere og unggutter. Vi har nå fått et svært konkurransedyktig A-lag l PostNord-ligaen, vi kjemper om opprykk til Norsk Tipping-ligaen med B-laget, og forhåpentligvis klarer juniorlaget å rykke opp til Interkrets. Vi ser at det gror godt i yngre rekker og, med mange juniorer som er helt essensielle spillere på B-laget, og senest denne uken var det G16 spillere på A-trening som klarer seg bra. Utenom det har anlegget blitt noe helt annet enn da jeg kom, med flerbrukshallen og nyoppussede garderober både til A- og juniorlag (Creds til våre fantastiske materialforvaltere).

Det utrolig gode miljøet i Ullern Fotball

Her er det mange faktorer som har spilt inn, men det som først og fremst har drevet meg til å bli i Ullern såpass lenge er det utrolige gode miljøet som er her. Både innad i spillergruppa hvor jeg trener hver dag sammen med noen av mine beste kompiser, og miljøet rundt klubben med trenere, materialforvaltere og yngre spillere som stort sett alltid møter deg med et smil. I tillegg har jeg vært med på en stor del av den sportslige utviklingen, og jeg ønsker å bidra så godt jeg kan til at den utviklingen fortsetter.

Spilt på meg en del rutine 

Da jeg kom til Ullern var jeg en veldig energisk, men kanskje litt urutinert spiller. Føler jeg har spilt på meg en del rutine opp gjennom årene. På banen har jeg stort sett alltid vært en spiller man vet hva man får av, og utenfor banen prøver jeg å være en hyggelig fyr å omgås.

Vi takker Espen for praten, håper på minst 4 nye år i Ullern og ønsker han og gruppen all mulig hell og lykke i kampen om fornyet kontrakt i Post Nord-ligaen og opprykk til Norsk Tipping-ligaen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.