MSA: Martinussen er tilbake i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2022

En feildiagnose har holdt Thomas Skog Martinussen ute av spill denne sesongen. Men siste ukene har han vært i trening og mot Notodden sist helg var det nok flere som stusset over at sunnmøringen var tilbake på banen. Overraskende, men veldig gledelig. Vi tok en liten prat med Thomas på status rundt skaden og høstsesongen. 

Hva var det som egentlig skjedde i vår? 

Fikk beskjed i midten av mai at det var tretthetsbrudd i femte metatars (utside fot). Fikk kontrabeskjed i midten av august etter konsultasjon med ortoped gjennom forsikringa til klubben at det ikkje e tretthetsbrudd, men et ekstra bein på utsida av foten. 

Hvordan er det der å spille med og kan du delta for fullt utover høsten?

Ikkje farlig, men veldig smertefullt og kan oppleves som brudd i foten. Skal operere ut ekstra beinet etter sesongen og blir da med på så mange treninger som mulig og alle kampa resten av sesongen. 

Hvordan er formen etter så lenge ute? 

Det er slitsomt å være tilbake på grunn av lite kondisjonstrening i 3 mnd, men veldig gøy å være tilbake på feltet og i garderoba med alle gutta igjen :) 

Vi sier velkommen tilbake til nr 10 og ser frem til en særdeles spennende høstsesong der en rutinert ringrev kan utgjøre en stor forskjell både på og utenfor banen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.