MSA: Tap borte mot Arendal

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2022


Ullern så rødt og måtte til slutt gi tapt
Ullern stod lenge godt imot Arendal og slapp til få sjanser, og de sjansene som kom ordnet Andreas Olsvoll i Ullern buret opp i på mesterlig vis.

Men når Ullerns kaptein Ismar Dizdar fikk sitt andre gule så ble det verre for bortelaget. Selve utvisningen virket å være av det merkelige slaget, Ullern får frispark og kaptein Dizdar løper bort til dommer fordi han mener motstander skal få gult kort. Istedenfor mottar han selv sitt andre gule, noe dommer ikke virker å være klar over. Så det tar ganske lang tid før dommer til slutt tar opp det røde etter å ha blitt informert av Arendal spillerne.

Arendal får til slutt scoringen sin etter 74 minutter spilt signert Sander Lille-Løvø.

Ullern kunne fått med seg det ene poenget på overtid når innbytter Akenaton Empa får stå helt alene 7-8 meter foran mål, men dessverre så blir avslutningen altfor svak.

Det ender dermed med tap borte mot Arendal, men det var mye godt å hente allikevel fra denne kampen. Ullern virket langt mer solide bak enn tidligere denne sesongen.

Kampfakta

Arendal-Ullern: 1-0
Sander Lille-Løvø 74.min
Gule kort: Dizdar x2, Ademaj, Empa
Rødt kort: Dizdar
Tilskuere: 290

Poengbørsen
3.poeng: Andreas Olsvoll
Sisteskansen gjør noen meget kvalifiserte redninger og er ellers trygg og god med beina og i feltet.

2.poeng: Lars Følstad
Gjør en viktig jobb på midten og kommer ofte ut av vanskelige situasjoner med ballen i beina.

1.poeng: Tomas Lopez Borgersen
Nyervervelsen på stopperplass virker og samarbeide godt med sine stopperkolleger og gjør en god jobb med å hindre Arendal i å komme til så mange målsjanser.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.