G19 fortsetter i riktig spor!

Postet av Ullern Fotball den 7. Jun 2022

Ullern G19 fortsetter å samle inn 3 poeng, denne gangen var det Korsvoll som ble feid av banen på Korsvoll kunstgress.

Vi har ballbesittelse i store deler av første omgang og skaper to store sjanser som kunne ha blitt mål. Det er igjen veldig vanskelig å skape målsjanser ofte når et lag ligger lavt og kompakt slik Korsvoll gjorde denne kampen. Korsvoll hadde et par farlig kontringer etter våre balltap, så dette var noe vi måtte justere til pause. 

I andre omgang var kampbilde ganske likt som det var i første. Vi fortsetter å angripe mot et lag som ligger lavt, denne gangen fant vi enda større rom på høyre side og skapte et par fine angrep der.
Det tok ca et kvarter i andre omgang før ballen var inn i nettet, og med en mer åpen kamp utover andre omgang kunne vi øke ledelsen først på straffe og så med Fabian Gluch danser gjennom forsvarspillere til Korsvoll. 

Kort kommentar fra Nicolas Gajardo: Gutta i denne kampen følger planen i større grad enn det vi har gjort tidligere denne sesongen. Vi holder gode posisjoner over lengre tid, det gjør at vi kan kommunisere bedre med hverandre og spille raskere i situasjoner der vi kan komme oss gjennom i bakrom med kontroll.
Vi er fornøyd med 3 nye poeng i sekken, og er fokusert på de to viktige kamper vi har foran oss denne uken i G19 1.div.

Kampfakta: 

Korsvoll - Ullern 0-3 (0-0)

Mål: Nima S. (60), Jacob C.B. (80), Fabian G. (88)

Gule kort: 0.

Tilskuere: 31

Vi takker Korsvoll, dommere og tilskuere for kampen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.